ReparatiiFerestre.ro - Reparatii tamplarie termopan, Bucuresti

Modificari termopane

In ce consta serviciul de modificari termopane?

Se intampla de multe ori ca atunci cand renovam sau facem anumite reparatii in casa sa avem nevoie sa modificam o fereastra sau o usa de geam termopan. Motivele pot fi multe, dar printre cele mai des intalnite se numara: adaugarea unei alte deschideri ferestrei, decuparea unei gauri in geamul termopan, sau inlocuirea geamului cu un panel (sau invers).

Prin gama noastra de servicii, va oferim asistenta in cazul unei modificari a oricarui tip de tamplarie cu geam termopan. Exista posibilitatea sa doriti sa modificati o fereastra care se deschide in mod clasic si sa schimbati modul in care se rabateaza.

Cel mai adesea, clientii fac trecerea la o deschidere rabatabila, sau oscilobatanta, pentru a permite ferestrei sa se deschida in doua planuri, atat orizontal (clasic) cat si vertical. Avantajul acestei schimbari este faptul ca, datorita inchiderilor suplimentare ce se aplica pe cercevea si toc, termopanele care sunt dotate cu astfel de feronerie sunt mult mai sigure si etanseaza mult mai bine fata de cele clasice.

Cum procedam?

In cazul in care doriti sa ne contactati pentru o astfel de modificare, procesul este simplu si consta in luarea masuratorilor sticlei sau panelului si inlocuirea acestuia. Timpul dintre aceste doua vizite poate oscila intre una si trei zile, in functie de complexitatea lucrarii. Trebuie mentionat ca putem modifica orice tip de tamplarie cu geam termopan, indiferent de profil (Rehau, Gealan, Schuco, Trocal, Salamander, Vk, sau de feronerie Gu, Roto, Maco, Sighenia, Vorne, Aubi).

Nu ezitati sa ne contactati pentru a va ajuta sa aduceti caminului dumneavoastra un plus de confort!

Modificari termopane Bucuresti

Galerie foto
  • ...
  • ...