Relokat - Mutari, transport si depozitare mobila, Bucuresti

Montaj mobila

Atunci cand cumperi mobila noua, aceasta este de cele mai multe ori impachetata si dezasamblata in multe piese ce trebuie apoi montate. Daca doresti sa scapi de stresul asamblarii multor componente, te sfatuim sa apelezi la o firma specializata in montaj mobila. Noi iti oferim un serviciu sigur si de calitate pentru ca tu sa te bucuri apoi de noile achizitii. Relokat iti pune la dispozitie si acest serviciu necesar pentru a te putea bucura de un mobilier asamblat ca la carte.

Dupa cumpararea unei piese de mobilier, iti doresti sa o asezi cat mai repede in incaperea dorita de tine. Te vei apuca probabil sa o desfaci si sa incerci sa o montezi singur. Stim ca uneori a surubari si a asambla diferite piese e ca un joc de puzzle, poate fi o relaxare si o placere. Dar exista cazuri cand acest demers creaza batai de cap din diferite motive pe care nu le-ai putut anticipa. Kitul de asamblare este prea complex sau instructiunile nu sunt evidente, nu detii toate uneltele necesare unei asamblari mai complicate, sau pur si simplu nu ai timp. Aceste lucruri iti pot crea neplaceri. Recomandarea noastra este sa apelezi la serviciul Relokat de montaj mobila.

Relokat iti ofera un montaj mobila eficient si sigur

Iti vom prezenta avantajele de a solicita un ajutor binevenit atunci cand te afli in incurcatura. Daca apelezi la noi din timp iti vom oferi un serviciu complet de care vei fi multumit la finalul zilei. Relokat iti pune la dispozitie o echipa formata din profesionisti, instruiti periodic pentru a lucra cu orice tip de mobila. Indiferent de numarul si complexitatea pieselor unui mobilier, profesionistii nostri vor fi gata sa inceapa treaba atunci cand ii vei chema. Iti poti comanda produse de la orice companie sau fabrica de pe piata, pentru ca noi vom acorda toata priceperea noastra oricarui tip de mobila.

Galerie foto
  • ...