Relokat - Mutari, transport si depozitare mobila, Bucuresti

Mutari mobila

Relokat iti ofera servicii profesionale mutari mobila Bucuresti la preturi excelente, pentru ca tu sa te poti bucura de momente de liniste impreuna cu cei dragi. Acasa inseamna familia si bunurile personale la care tii atat de mult. Iar daca te muti intr-o noua locuinta, cu siguranta ai nevoie de ajutor. Noi, cei de la Relokat stim asta si dorim sa lasi munca grea pe umerii nostri, la propriu.

Procesul de mutare este un lucru destul de neplacut si incomod iar mobila sau alte obiecte personale se pot deteriora. De aceea este nevoie de o firma specializata care sa se ocupe de mutare mobila si sa faciliteze relocarea in cele mai bune conditii.

Cum va putem ajuta? Firma noastra Relokat s-a axat pe serviciul de mutari mobila Bucuresti dar si in alte orase ale Romaniei, iar procesul intreprins de noi este simplu si presupune mai multe etape:

  • demontarea mobilierului
  • impachetarea mobilierului in folii speciale care sa-l protejeze de diferitele incidente si care sa ii pastreze integritatea
  • mutare si transport mobila in siguranta cu ajutorul unor autoutilitare moderne
  • montaj mobila si asezarea acesteia in noua locatie

Este util si important pentru noi sa precizam ca materialele folosite la impachetat mobila si care rezulta din despachetarea lor vor fi luate de catre echipa noastra. Facem curatenie acolo unde este necesar, pentru ca tu sa nu fii nevoit sa strangi in urma noastra.

Preluam grija si responsabilitatea ducerii la bun sfarsit a relocarii tale indiferent ca e vorba de mutarea mobilei de acasa sau de la birou. Suntem pregatiti pentru aceasta provocare. Stim cat de stresanta poate fi pentru tine mutarea asa ca iti stam la dispozitie cu toata experienta si priceperea noastra pentru ca serviciul de mutari mobila sa se desfasoare eficient, intr-un timp optim si fara efort din partea ta.

Galerie foto
  • ...