Real Optic Partener

Ochelari de soare

Promotie lentile ochelari de soare

Lentile de soare cu dioptrii la 150 ron/perechea! Culori disponibile la promotie - maro, negru, verde-gri 85%. Domeniu -4.00sf/+4.00sf cil. 2.00. Bucurati-va de soare alaturi de optica medicala Real Optic!

Ochelari de soare de barbati sau de dama

Ochelari de soare au rolul de a proteja si de a opri disconfortul ochiului impotriva razelor puternice de soare iar deseori acestia pot functiona si ca un ajutor de vedere, deoarece exista si lentile cu dioptrii care sunt colorate si polarizate sau intunecate. Doctorii in domeniu recomanda protejarea ochilor cu ochelari de soare ori de cate ori soarele este puternic iar lumina devine puternica pentru a proteja eficient ochiul de radiatiile ultraviolete care pot avea un efect negativ grav asupra ochiului.

Confortul Ochelarilor de Soare

Principala intrebuintare este aceea de a proteja ochiul impotriva luminii stralucitoare a soarelui si a radiatiilor UV, contribuind astfel semnificativ la o vedere mai clara si la un confort vizual sporit.

Cele mai cunoscute modele sunt ochelari de soare polarizati, care reduc efectul de orbire si opresc ultraviletele cu o eficientanta de 100%, acesta categorii avand si un avantaj ce consta in blocarea luminii ce reflecta din suprafete stralucitoare. Din acest motiv, produsul este foarte raspandit in randul pescarilor care sunt ajutati datorita luminii ce reflecta din apa si poate deveni deranjanta.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0761941313
Bd. Constructorilor , Nr .16 A , Auchan City,sector 6,
Distribuie