Universitatea Romano-Americana Bucuresti

Istoric

Universitatea Româno-Americana este institutie de învatamânt superior, persoana juridica de drept privat si de utilitate publica, parte a sistemului national de învatamânt, fondata în anul 1991, acreditata prin lege în 2002, evaluata de catre ARACIS cu calificativul „Grad de încredere ridicat” în anul 2010, a carei misiune este sa ofere educatie si cercetare la un înalt standard de calitate, într-un climat intern stimulativ intelectual atât pentru studenti, cât si pentru corpul profesoral.

 

Universitatea Româno-Americana a fost înfiintata în anul 1991, având drept scop promovarea valorilor educationale ale învatamântului superior american pe fondul bogatelor traditii ale învatamântului românesc. Initiativa înfiintarii Universitatii Româno-Americane a apartinut prof.univ.dr. Ion Smedescu, rector fondator al Universitatii Româno-Americane si presedinte al Fundatiei Româno-Americane pentru Promovarea Educatiei si Culturii.

Universitatea Româno-Americana este o institutie independenta, nefiind afiliata la American University sau sponsorizata de aceasta.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0314058728
Bd. Expozitiei, nr. 1B, sector 1, Bucuresti
Distribuie