Cautis Alexandru, Cabinet individual de psihologie Bucuresti

Executive Coaching

Profesand in conditiile unei piete in care coaching-ul este o profesie tanara, unde formarea si acreditarea sunt inca slab standardizate, am ales sa parcurg o formare acreditata international, de catre o organizatie de prestigiu - Academy of Executive Coaching (AoEC). Gradul de formare pe care il am in prezent dupa standardul ICF - este ACC level, si formarea mea este recunoscuta de EMCC si Middlesex University

In cadrul ultimei etape a formarii mele ca si executive coach am dezvoltat propriul model de coaching, care respecta standardele internationale de practica si deontologie. Modelul dezvoltat de mine imi permite o abordare prin care sa imi folosesc atat experienta din abordarea cognitiv comportamentala cat si pasiunile pentru abordarea Gestalt si cea a granitelor personale (inspirata din teoriile lui Nina Brown) si nu in ultimul rand utilizarea de "mind maps".

Serviciile mele de executive coaching au ca si client companii medii si mari, care doresc sa creasca performanta specifica personalului cu functii de conducere si satisfactia procesului de munca, prin sedinte de executive coaching pentru directori, manageri, coordonatori de echipe.

Galerie foto
  • ...