Viggo's Group Architecture - Proiectare arhitectura, Bucuresti

Arhitectura

...
Casa Giurgiu

Locatie: Vieru, Giurgiu

Suprafata: 160 mp

Regim inaltime: Parter

 

Descriere


Un proiect simplu realizat pentru a satisface nevoile unei tinere familii. Functiunile au fost dezvoltate strict la nivelul parterului, cladirea fiind amplasata in mijlocul unui amplu spatiu verde.

...
Casa Unifamiliala 570mp

Locatie: Cojusna, Republica Moldova

Suprafata: 570 mp

Regim inaltime: S+P+1E

An: 2016

 

Descriere


Locuinta unifamiliala cu influente eclectice conforme cu solicitarile beneficiarului. Investitia s-a bucurat de un buget generos care a permis acordarea unei atentii deosebite fiecarui element component. Accentul a fost pus pe calitatea materialelor, pe grija pentru punerea in opera a acestora, pe compozitia volumetrica si pe atentia la detalii, constructia fiind in final o modalitate de reprezentare a beneficiarului. Astfel au fost coordonate pana la cel mai mic detaliu toate specialitatile putand fi realizata si amenajarea peisagistica. In amenajare a fost inclusa o piscina cu zona de barbeque, zona de joaca pentru copii, parcare acoperita pentru masini si o fantana arteziana.

...
Casa Unifamiliala 160mp

Locatie: Ungheni, Republica Moldova

Suprafata: 160 mp

Regim inaltime: S+P+1E

An: 2015

 

Descriere


Utilizarea unei palete imagistice cu influente traditionale, a lemnului si a caramizii aparente permite integrarea acestei locuinte unifamiliale in zona verde luxurianta in care urma a fi amplasata.


La nivelul partiului, distributia este simpla: living, dormitor, G.S., bucatarie si terasa, dormitor matrimonial, baie, doua dormitoare copii si balcoane. Regimul de inaltime este S+P+M.

...
Hotel Stefesti

Locatie: Stefesti

Suprafata: 9300 mp

Regim inaltime: S+P+2E+M

An: 2022

 

Descriere


Complexul hotelier inglobeaza o gama larga de facilitati, de la zone de cazare cu restaurant si bar, la spatii de loisir ce includ un teren de sport multifunctional, o sala de tenis acoperita, o zona de SPA si piscine in aer liber ce vor putea fi folosite si in timpul iernii.


Cladirile sunt proiectate in sistem modular, pe structura usoara de lemn de tip timber frame sau lemn lamelar incleiat pentru spatiile cu deschideri deosebit de generoase. Au fost incluse in faza de proiectare principiile constructiilor pasive ce au ca rezultat un consum semnificativ redus de energie, un comfort sporit al utilizatorilor si costuri reduse de intretinere.


Au fost utilizate materiale ecologice, in concordanta cu principiile dezvoltarii durabile care vizeaza tranzitia catre o economie sustenabila.


Investitia promite crearea unor noi locurilor de munca, pentru anumite categorii defavorizate ale populatiei locale si dezvoltarea prin turism a potentialului socio- economic al zonei.

...
Proiect Pilot Ee-104

Locatie: Bucuresti

Suprafata: 104 mp

Regim inaltime: Parter

An: 2022

 

Descriere

Conceptul EE104 reprezinta o dezvoltare minimalista cu respect pentru senzorial, un spatiu multifunctional, ergonomic din punct de vedere al locuirii si versatil, atat pentru o familie, cat si pentru un cuplu.

Reprezinta un tip de convietuire simultana sau separata optima, ce permite o conexiune spatiala si vizuala directa cu exteriorul, cu vegetatia si cu elementele. Conceptul presupune un stil de viata aspirational, un spatiu cu o volumetrie cu vibratie estetica inalta.

Implementarea devine posibila cu un cost redus, la un standard ridicat, ce ofera posibilitatea upgradarilor de la caz la caz, in functie de buget si specificatiile clientului. Proiectul se incadreaza in tendintele actuale legate de standardul de locuire.

Arhitectura sustenabila, cu aplicarea principiilor de casa pasiva, cu structura CLT, pe fundatii de tip surub, cu utilizarea pompelor de caldura si a panourilor fotovoltaice sunt elementele cheie ale acestei dezvoltari.

...
Manastirea Adamesti

Locatie: Nanov, Teleorman

Suprafata: 2940 mp

Regim inaltime: S+P+2E / P inalt

 

Descriere


Proiectul urmareste completarea ansamblului monastic existent "Nasterea Maicii Domnului " cu cladirile Staretiei, Clopotnitei si a unui corp separat pentru Chilii.

Propunerea preia din limbajul arhitectural al cladirilor existente: Biserica si Altar de vara.

Fatadele sunt tratate cu un minim de decoratie de inspiratie clasica: ancadramente, braie si solbancuri iar materialele se incadreaza intr-o paleta restransa, sobra- tencuiala decorativa alba, tabla romboidala si inchidere metalica pentru scarile exterioare.

...
Arhitectura

Amplasare, destinatie, beneficiari, nevoi, pe toate aceste le avem in vedere cand dezvoltam un proiect de arhitectura.

Ele creeaza contextul.

Odata stabilit contextul, definim parametrii urbanistici, estetici si functionali, apoi integram design-ul interior si exterior.

Altfel spus, orice proiect este gandit integrat, atat in spatiu, cat si in timp, cu preocupare constanta nu doar pentru faza de executie in lucru, ci si pentru cele care urmeaza, pentru ca ne place sa credem ca munca noastra imbunatateste viata oamenilor.

...
Casa Ligia

Locatie: Cetatea, Giurgiu

Suprafata: 90 mp

Regim inaltime: P+M

 

Descriere


Locuinta de mici dimensiuni este abordata intr-o maniera moderna, fara decoratiuni suplimentare, punandu-se accentul pe puritatea volumului si calitatea materialelor. Structura de rezistenta este metalica, pentru a asigura rapiditatea punerii in opera iar finisajele exterioare imbina tabla faltuita cu placari de fibrociment la nivelul timpanelor. Volumul terasei acoperite, cu deschidere spre gradina este adosat corpului principal, adiacent aparatului de intrare.

Categorii
Date de contact
0770979883 ; 0768564303
Str. Spatarul Preda, Nr. 12, Sector 5, sector 5
Distribuie