Ventia Decor, decoratiuni pentru ferestre Bucuresti

Umbrire interioara

...
Rolete textile

Decorative si in acelasi timp functionale, ROLETELE TEXTILE creeaza intimitate pe tot parcursul zilei. Atunci cand se doreste, se pot strange in partea de sus a ferestrei, pentru a oferi o panorama exterioara.

 

Roletele textile sunt asemanatoare cu storurile si au, in mare parte, aceeasi functie, cea de umbrire a camerei. Insa, spre deosebire de vechiurile storuri, roletele sunt de mare folos si in ceea ce priveste design-ul interior.

Asemanatoare si cu jaluzelele, roletele textile sunt extrem de utile, in special cand vine vorba de intunecarea camerei. Zilele toride de vara, cand soarele este foarte puternic, pot fi acum intampinate mai bine cu roletele textile. Avantajul cel mai mare pe care il au este, insa, legat de felul in care infrumuseteaza camera. Datorita gamei variate de culori in care sunt disponibile, acestea pot oferi un plus de eleganta si stil unui interior.

Roletele textile sunt confectionate din tesatura. Adesea, materialele folosite pot fi transparente sau chiar opace si acest lucru va permite sa controlati cantitatea de lumina care patrunde in camera, in functie, desigur, de preferintele dumneavoastra. In plus, pe langa faptul ca roletele vin intr-o gama variata de culori, ele pot fi selectionate si in functie de modelul pe care il au. Materialele din care sunt confectionate roletele textile pot fi cu model sau fara, iar in functie de dorintele dumneavoastra, veti putea alege exact tipul de roleta care vi se potriveste.

Datorita faptului ca roletele pot fi simple sau cu ghidaj si caseta, ele sunt extrem de usor de folosit, cele din urma avand capacitatea de a acoperi geamul in totalitate. In plus, roletele cu caseta sunt si mai stabile decat cele simple, fiind fixate extrem de bine, iar rolul ghidajului fiind acela de a ajuta materialul textil al roletei sa ramana in plan cu geamul, indiferent de tipul de deschidere a acestuia.

Preturi incepand cu 59 Ron/mp (nu include TVA).

...
ROLETE TEXTILE ZI/NOAPTE

Roletele zi/noapte sunt un produs nou, modern, care datorita tesaturii din care sunt confectionate va permit sa controlati lumina ce intra in spatiul dumneavoastra intr-un mod nou, diferit fata de produsele deja consacrate din domeniul umbririi.

 

Materialul textil al acestor rolete tetxile are benzi orizontale transparente care alterneaza cu benzi orizontale opace. Atunci cand benzile transparente se suprapun, lumina patrunde in incapere, iar cand benzile transparente se suprapun peste cele opace este oprita patrunderea luminii. Datorita acestui tip de tesatura cu benzi orizontale putem controla lumina fara sa ridicam roleta.

Roletele zi/noapte pot fi actionate manual sau electric.

...
Jaluzele verticale

Deja intrate pe deplin in casele oamenilor, caracterizate de multi ca fiind de factura moderna, de unii clasica, putem spune ca acest tip de jaluzele satisface pe deplin pretentiile si gusturile marii majoritati a utilizatorilor. Datorita gamei largi disponibile pe piata aceste jaluzele verticale sunt o completare minunata pentru orice decor am alege pentru camerele noastre.

 

Directionand lumina prin manevrarea lor la un unghi de 180° face ca acest produs sa fie deosebit de folositor pe tot parcursul zilei in special in institutii, birouri, spitale, unde lumina puternica din timpul zilei poate deranja activitatea curenta. Acasa ne protejeaza mobila de razele puternice ale soarelui, ne asigura intimitatea atat pe timpul zilei cat si pe timpul noptii, dar cel mai important lucru este ca ne decoreaza interiorul placut, ieftin si functional.

Acest sistem usor manevrabil ne fereste de intemperiile vremii, de ochii curiosi ai vecinilor si totodata ne ajuta sa ne decoram interiorul caminului nostru asa cum ne dorim.

Jaluzelele Verticale sunt accesibile intr-o varietate mare de modele si culori, putand acoperi suprafete vitrate foarte mari, echipate cu materiale care filtreaza lumina mai putin sau mai mult in functie de dorinta, cu deschideri multiple in functie de particularitatile specifice locului.

 Pretul de vanzare pentru jaluzelele verticale incepe cu 27 Ron/mp (pretul nu include TVA).

...
Jaluzele orizontale

Jaluzelele orizontale (storurile venetiene) sunt una dintre cele mai eficiente moduri de a controla intensitatea luminii.

 

Jaluzelele orizontale prezinta un interes ridicat pentru ca, pe langa aspectul elegant, asigura nu numai protectie solara, ci si protectie vizuala, asigurand persoanele din incapere de privirile nedorite.

Cea mai usoara schimbare pe care o putem face atunci cand dorim sa aducem un plus de farmec casei si, in acelasi timp, este sa investim in ceva folositor precum jaluzele orizontale.

Aceste jaluzele orizontale pot fi gasite in mai multe modele si fabricate din mai multe materiale, fiecare potrivite pentru casa noastra. Insa, cel mai popular material pentru jaluzele este aluminiul, jaluzelele verticale din aluminiu avand anumite functii precum: izolare fonica, izolare termica, filtrarea luminii.

Jaluzelele orizontale din aluminiu se pot realiza in doua variante constructive: cu latimea lamelelor de 25 mm sau de 16 mm, într-o gama variata de culori.

 Pretul de vanzare pentru jaluzelele orizontale incepe cu 70 Ron/mp (pretul nu include TVA).