Ventia Decor, decoratiuni pentru ferestre Bucuresti

Plase aniinsecte

...
Plase antiinsecte tip rulou

Plasele de tantari de tip rulou sunt construite cu caseta si ghidaje de aluminiu si plasa din fibra de carbon gri. Fixarea se face cu opritori reglabili pe inaltime iar ghidajele sunt prevazute cu perii impotriva iesirii accidentale a plasei.

 

Deosebit de comode in exploatare, putand fi ridicate in caz de nevoie (curatenie,etc.), aceste rulouri sunt deosebit de longevive datorita strangerii lor in caseta de protectie pe timp de iarna protejand astfel plasa contra depunerilor de gheata si a inghetului.

Rulourile plase tantari sunt disponibile pe stoc in orice culoare din paletarul RAL.

...
PLASE ANTIINSECTE FIXE SI PE BALAMALE

Plase tantari fixe

 

Plasele fixe pentru tantari sunt confectionate din profile specifice din aluminiu vopsite in camp electrostatic (orice culoare din paletarul RAL) si imbinate in unghi de 90° cu dopuri din PVC., dotate cu plasa ignifuga din fibra de carbon, asigura o exploatare indelungata si de buna calitate menirii pentru care au fost confectionata.

 

Plase tantari pe balamale

Plasele pe balamale pentru tantari sunt fixate pe un cadru din aluminiu vopsit in camp electrostatic, cadrul este prevazut cu balamale, permitand oscilare batanta in exteriorul geamului. Fixarea se face cu un sistem de inchidere fiabil, actionat din interior cu un maner cu design placut. In sezonul rece, plasa pe balamale pentru tantari poate fi demontata cu usurinta si remontata in sezonul cald.

...
PLASE ANTIINSECTE TIP ARMONICA

Cea mai eleganta optiune pentru rezolvarea problemelor cu insectele din locuinta sau biroul dvs. o reprezinta plasa de tantari tip armonica sau plisse. Indiferent de tipul de tamplarie, aceasta are un sistem ce se monteaza foarte usor ferestrelor sau usilor.