Tort Design - Cofetarie Saftica, Ilfov

Torturi dupa continut

...
Torturi de Ciocolata

Tort Cloud City

Tort din Ciocolata belgiana Callebaut, care împreuna cu mascarpone original face un delicios mousse. Acesta este asezat pe blat de pandispan facut în casa. Îmbracamintea si decorul tortului sunt din pasta de zahar. S-au folosit coloranti alimentari de calitate din Germania. (Datorita decorului sofisticat, pasta de zahar folosita are o masa considerabila, compozitia efectiva ajungând pentru 35 de invitati).

...
Torturi de Fructe

Tortul diplomat este un deliciu clasic. El reprezinta eleganta.

Aceasta nu este o reteta de tort este o partitura pentru o simfonie, o simfonie pentru papilele gustative, sala de spectacol este îmbracamintea tortului, instrumentele si interpretii sunt fructele. Dirijorul este crema Charlotte care scoate în evidenta ce este mai bun din interpretii sai.

Noi la Tort Design iubim aceasta reteta si o apreciem la adevarata ei valoare. Folosim cât mai multe fructe proaspete cu putinta, cele mai bune din întreaga lume. Cum fructele din zonele temperate si subtropicale au sezonul lor, mixul de fructe folosit la tort poate varia în functie de luna în care ne aflam.

Iubitorilor de fructe si nu numai lor le recomandam acest tort cu mare caldura.

Compozitie

Crema Charlotte clasica cu un mixt de fructe tropicale si autohtone atât proaspete cât si în compot, asezate pe blat de pandispan facut în casa.

Tortul este decorat cu fructe acoperite cu jeleu de calitate importat din din Italia. Marginea este decorata cu un amestec de frisca din lapte natural de vaca si cea mai fina ciocolata belgiana Callebaut.

...
Torturi martipan

Tort Strumf

Tulpina ciupercii este facuta cu crema de Mascarpone original si ciocolata fina belgiana alba si neagra.

Palaria Tortului ciuperca este compusa dintr-un delicios brownie de casa cu nuci dupa reteta originala si crema Ganache cu Ciocolata Neagra belgiana.

Imbracamintea tortului si figurinele sunt din amestec dintr-un fin martipan nemtesc si delicioasa pasta de zahar importata din Italia.

Pentru elementele de imbracaminte si decor am folosit cei mai buni coloranti alimentari de pe piata germana.

...
Torturi Nuca

Tort Jungla

Animalutele sunt realizate din martipan, iar tortul este acoperit cu pasta de zahar si decorat ca o zebra. Compozitia sta pe un blat de bezea cu nuca si are visine confiate si nuci in crema ganache dn cea mai fina ciocolata belgiana Callebaut. Peste ele tortul are un blat de bezea clasica, apoi mousse alb si negru din mascarpone veritabil si ciocolata belgiana Callebaut alba si neagra.