Tort Design - Cofetarie Saftica, Ilfov

Torturi de Nunta

...
Tort Classic Wedding

Etajul 1: Black & White cu mascarpone, crema de mascarpone original si cea mai fina ciocolata belgiana Callebaut alba si neagra.

Etajul 2: blat de bezea cu nuca, visine însiropate în coniac veritabil înglobate în crema ganache din smântâna din lapte natural de vaca si cea mai fina ciocolata belgiana Callebaut, blat clasic de bezea facut în casa dupa reteta originala si mousse de ciocolata neagra belgiana Callebaut si mascarpone veritabil, decorat cu trandafiri din pasta de zahar. Masa tortului 7 kg (ajunge la 65-75 de invitati).

...
Tort Elegance

Nimic nu mergea mai bine cu acest tort decat o crema fina, eleganta de capuccino autentic italian, si blat de migdale, pe un crocant strat de pralina si alune de padure rumenite in cuptor.

Tortul din imagine are 20 de kg si un numar de 100 portii.

...
Tort Rock Wedding

Etajul 1, 2 si 3 blat de pandispan facut în casa cu mousse de ciocolata alb si negru facut din frisca naturala din lapte de vaca si cea mai fina ciocolata belgiana Callebaut.

Etajul 4 este un tort clasic de bezea, cu bezea facuta în casa, dupa reteta 'bunicii', din albus si zahar si umplut cu crema ganache din frisca naturala din lapte de vaca si ciocolata neagra belgiana Callebaut.

Etajul 5 pentru miri este din crema noastra din ciocolata belgiana Callebault neagra si champagne Moet & Chandon.