Teo Service Install - instalatii sanitare si termice Bucuresti

Montaj obiecte sanitare

...
Montaj obiecte sanitare

Montajul obiectelor sanitare reprezinta o adevarata incercare pentru o persoana fara experienta. Teo install introduce serviciul de montaj obiecte sanitare pentru toti clientii nostrii ce au nevoie de instalarea profesionala a obiectelor cumparate.
Montaj profesional obiecte sanitare
 
Experienta garantata
Montajul sau instalarea obiectelor sanitare este realizata de instalatorii nostrii intr-un mod profesional. Experienta noastra face ca orice montaj sa fie impecabil si sa functioneze corect.
 
Montaj robineti
Pe langa obiectele sanitare ce trebuiesc montate asiguram si montarea robinetilor pentru conexiuni sigure cu instalatiile dvs. Asiguram functionarea corecta in exploatare a tutror elementelor din instalatiile dvs.
 
Instalare sanitare
Fie ca vorbim de o chiuveta sau de un vas de toaleta, instalarea si montajul lor se va face conform cu standartul de montaj existent la momentul acesta. Garantam un montaj corect ce permite functionarea corecta.
Ce obiecte montam ?
Echipa noastra de instalatori asigura montaj profesional pentru urmatoarele obiecte sanitare inclusiv elemente necesare functionarii instaaltiilor dvs.

Asiguram montaj pentru:

chiuvete de orice tip;
vase de toaleta – orice model sau tip;
cabine de dus indiferent de model;
cazi pentru baie;
masini de spalat vase;
masini de spalat rufe;
inlocuire, montaj baterii pentru baie sau pentru bucatarie.
Toate lucrarile sunt efectuate cu personal calificat si vor fi verificate atent pentru linistea dvs.