Teo Service Install - instalatii sanitare si termice Bucuresti

Urgente instalatii

Tevi sparte
Tevile sparte prioritate in serviciul de urgente instalatiiO teava sparta reprezinta un cosmar pentru fiecare dintre noi. Deseori avem semnalate probleme legate de scurgerile la instalatiile sanitare sau termice iar cauzele pot fi multimple. Un instalator non stop intervine in cel mai scurt timp pentru: inlocuirea tevilor sparte indiferent de tipul acestora;inlocuirea robinetilor cu probleme;refacerea lipiturilor pentru instalatia termica unde avem contacte imperfecte;verficarea elementelor de..
Avarii in sistemul de incalzire
Avariile in sistemul de incalzire reprezinta o prioritate mai ales in sezonul rece. Avariile de functionare ale unui sistem de incalzire centralizat poate sa aiba mai multe cauze insa cele mai frecvente sunt enumerate mai jos. pierderea agentului termic generata de o teava fisurata, racord incorect sau chiar de un calorifer ce prezinta urme serioase de uzura;intrarea in avarie a centralei termice este determinata de o serie de factori pe care doar un specialist cu experienta ii poate remedia;pr..
Desfundare tevi sau canalizare
O alta urgenta pentru care avem un instalator cu disponibilitate non stop il reprezinta desfundarea tevilor de scurgere sau chiar desfundarea canalizarilor. Cele mai frecvente situatii sunt remediate rapid de instalatorii nostrii. Ceva mai jos descriem pe scurt situatiile intalnite in domeniul nostru de activitate dupa cum urmeaza: infundare scurgere baie sau scurgere chiuveta (baie sau bucatarie);infundarea scurgeri vaselor de toaleta;infundarea tevilor ce fac legatura cu canalele de colectar..