Tehnotur Construct, Bucuresti - Placari bond, pereti cortina, tamplarie PVC

Pereti cortina - tamplarie aluminiu

...
Sistem de Perete Cortina cu Bariera Termica

Albio 130 ofera o multitudine de combinatii in executare si este aplicabil la orice cladire.Cu o latime de 50 mm, Albio 130 poate fi adaptat pentru sticle de la 6 la 36 mm. Profilele si combinatia lor acopera momente de inertie intre 60 si 820 cm4. De asemenea sistemul permite inchiderea profilelor cu diferite tipuri de Capace Ornamentale.

...
Sistem de Perete Cortina Standard

Peretele cortina clasic cu profile vizibile din exterior atat pe orizontala cat si pe verticala, intr-o varietate de combinatii ce pot fi adaptate oricarui tip de constructie.

Ferestrele sunt proiectate astfel incat sa nu iasa in afara ramei. Coloanele si traversele acestui sistem au grosimea de 45-55mm.

Modul de asamblare este extrem de usor in comparatie cu cel al altor sisteme de pe piata. Pe acest sistem se pot monta geamuri cu grosimi cuprinse intre 6 si 32mm.

Acest perete cortina standard are o constructie articulata, proiectata sa faca fata oricarei deformari posibile a cladirii (datorata cutremurelor, vibratiilor etc.), dar si eventualelor dilatari sau contractari ale profilelor de aluminiu, fara a-si pierde din rezistenta la presiunea vantului sau din impermeabilitate.

...
Sistem de Perete Cortina Linear

Sistemul LINEAR este o versiunea moficata a seriei Standard, in care de la exterior se pot observa profile doar pe o singura directie (de obicei cea orizontala), iar pe directia cealalta este vizibila doar o garnitura ceea ce confera sistemului o continuitate a ochiurilor de sticla pe o singura axa