Adi Smart Instal - Reparatii instalatii sanitare, manometre Bucuresti

Inlocuire Apometre

...
Inlocuire apometre

...la preturi fara concurenta!

Montaj apometre, Bucuresti, Ilfov, apometrele, apometru, instalare apometre, inlocuire apometre, schimbare apometru, sigilare apometru, verificare, montaj apometre, inlocuire apometre, montaj repartitoare caldura.

Tot mai multe gospodarii au apometre pentru a evita plata unui consum care nu le apartine. Un apometru inregistreaza exact cantitatea de apa folosita de fiecare apartament. O astfel de lucrare trebuie realizata doar de catre cineva specializat.Inainte de a chema un instalator la dumneavoastra acasa, va vom prezenta toti pasii pe care ii veti urma. In felul acesta, veti fi informat si va veti simti confortabil stiind ceea cea se va face.

  • Executarea lucrarii de montaj – montarea apometrelor sau inlocuirea celor vechi cu unele noi
  • Amplasarea robinetilor
  • Sigilarea apometrelor – se va face cu sarma si plumbi si garanteaza montarea corecta de catre o firma autorizata
  • Inmanarea actelor care certifica faptul ca lucrarea a fost realizata corect. Trebuie sa primiti urmatoarele documente: contract de contorizare, procesul verbal, buletin de verificare, dar si certificatul de garantie.

  Timpul de lucru pentru montarea apometrelor este relativ scurt. In cazul in care instalatorul descopera unele probleme si trebuie sa reconfigureze instalatia sau trebuie sa inlocuiasca unele racorduri, timpul alocat unei astfel de operatiuni va creste semnificativ.

Nu uitati sa faceti verificarile in timp util. Certificatele de garantie sunt oferite pe o perioada limitata de timp – 24 luni. De asemenea, buletinele de verificare expira dupa 2-3 ani. In cazul apometrelor pentru apa rece timpul este de 60 luni, pe cand in cazul celor de apa calda este de 48 luni.