Adi Smart Instal - Reparatii instalatii sanitare, manometre Bucuresti

Despre noi

Firma noastra foloseste echipamente profesionale pentru a va putea oferi servicii la un nivel inalt in domeniul Instalatiilor Sanitare. Fie ca este vorba de o simpla reparatie sau chiar de montarea de la zero a unei instalatii sanitare, va asiguram de servicii ireprosabile si garantam un raport pret/calitate exceptional. Recunoastem importanta calitatii produselor, de aceea folosim si recomandam cele mai bune produse pentru Instalatii Sanitare. De asemenea, ne puteti contacta prin formularul de contact la orice ora din zi si din noapte. Astfel va oferim posibilitatea de a remedia orice problema intampinata la instalatia sanitara. Indiferent de ora, vom interveni in cel mai scurt timp posibil de la luarea la cunostinta a problemelor dumneavoastra.

 

24/7 DISPONIBILITATEFie ca este vorba de remedierea instalatiei sanitare sau instalatii termice montaje diverse va oferim servicii de calitate superioara la preturi corecte.

 

 

PRETURI ACCESIBILEUtilizam solutii constructive, materiale si echipamente moderne si de cea mai buna calitate a instalatilor sanitare.NICI UN COST ASCUNSVa spunem pretul întotdeauna înainte de a începe o lucrare! Astfel Dvs. decideti costul final. La interventiile pentru care pretul manoperei depaseste 50 lei, deplasarea si constatarea sunt gratuite.INSTALATOR AUTORIZATVa stam la dispozitie cu personal autorizat ANRE si cu experienta in domeniul instalatiilor sanitare, atat pentru montaj- executie lucrare cat si pentru indrumare si proiectare a acestora.

Galerie foto
  • ...