Srlconsult - Infiintari firme, servicii contabilitate, Bucuresti

Inchideri firme

...
Inchidere firma

Inchidere firma - Radiere P.F.A. - Desfintare P.F.A.

Daca detineti un P.F.A. si ati decis sa demarati procedura de inchidere, dizolvare-radiere, primul pas pe care trebuie să il faceţi este sa ne contactati. Singura conditie pe care trebuie sa o indepliniti este sa nu aveti nici un fel de datorie fata de organul fiscal competent (sa nu aveti datorii la stat).

...
Inchidere Intreprindere Individuala

Daca detineti o Intreprindere Individuala (I.I.) si ati decis sa demarati procedura de inchidere, dizolvare-radiere, primul pas pe care trebuie sa il faceti este sa ne contactati. Singura conditie pe care trebuie sa o indepliniti este sa nu aveti nici un fel de datorie fata de organul fiscal competent (sa nu aveti datorii la stat).

...
Inchidere Intreprindere Familiala (I.F.)

Daca detineti o Intreprindere Familiala (I.F.) si ati decis sa demarati procedura de inchidere, dizolvare-radiere, primul pas pe care trebuie să il faceţi este sa ne contactati. Singura conditie pe care trebuie sa o indepliniti este sa nu aveti nici un fel de datorie fata de organul fiscal competent (sa nu aveti datorii la stat).

...
Inchidere firma S.R.L.

Motivele pentru care o firma poate ajunge la dizolvare si, mai apoi, in lichidare, pot fi diverse si se refera fie la imposibilitatea platii unor creante, fie la decizia asociatilor de dizolvare si lichidare a firmei, urmata de impartirea patrimoniului. Lichidarea voluntara fara lichidator (denumirea ei exacta din lege fiind dizolvare si lichidare simultana cf. art 235 din Legea 31/1990) este solutia cea mai simpla.