SNSPA, Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative - Bucuresti

Sedii

...
Sediul SNSPA din Bulevardul Expozitiei

Facultatea de Administratie Publica, Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, Facultatea de Management, Facultatea de Stiinte Politice, Departamentul de Relatii Internationale si Integrare Europeana

Adresa: Bd. Expozitiei nr. 30 A , sector 1, Bucuresti

Noul sediu al SNSPA este situat în zona de N-NV a Capitalei, în vecinatatea Complexului Expozitional ROMEXPO. Lucrarile au început în luna februarie 2009. Cladirea, al carei regim de înaltime este 2S+P+8E, cuprinde întreaga structura administrativa a institutiei, precum si decanatele facultatilor. Studentii si cadrele didactice ale SNSPA beneficiaza de un spatiu modern de învatare, în care au loc si evenimente, congrese, workshop-uri etc.

Cladirea dispune de 3 amfiteatre cu o capacitate de 228 locuri fiecare, numeroase sali de curs si seminar, 3 laboratoare de IT, o biblioteca cu sala de lectura si biblioteca electronica, parcaj pentru autoturisme, biciclete si motociclete.

Cladirea este prevazuta cu doua lifturi interioare normale si doua lifturi rezistente la foc, cu un lift pentru carti si un lift panoramic, de exterior.

 

...
Sediul SNSPA din Strada Povernei

Adresa: Str. Povernei, nr. 6, sector 1, Bucuresti

Exista putine informatii legate de istoricul constructiei, fiind datata ca realizare în perioada interbelica, între anii 1924-1929. Constructia a avut în timp diverse functiuni legate de activitati didactice. Sediul SNSPA dispune de 21 de sali de curs si seminar, 3 laboratoare de IT, un laborator de limbi straine si un laborator multimedia, un amfiteatru cu o capacitate de 120 de locuri, dotat cu proiector video, sonorizare cu microfoane fara fir si microfoane cu fir, plasme cu diagonala mare, internet wireless, facilitati de videoconferinta, traducere simultana. Întreaga cladire dispune de internet wireless.

Categorii
Date de contact
0372249771
Bd. Expozitiei, Nr. 30 A, Sector 1, Bucuresti
Distribuie