Just Shopu - magazin online sisteme de supraveghere Bucuresti

Electrocasnice

...
Curatatoare

Perie de calcat

Aceasta perie de calcat cu aburi va ajuta sa calcati hainele intru-un mod cat mai usor si vi le pasteaza impecabile toata ziua. Pate fi folosita pe materiale tari ca inul, lana si tesaturi delicate cum ar fi matasea. Ideal si pentru draperii sau tapiserie.

Cum se utilizeaza:

Pur si simplu introduceti in priza, umpleti cu apa, nu este nevoie de produse chimice concentrate, si pensula de abur se va incalzi in cateva secunde. Puteţi conta pe aceasta perie cu abur ideala pentru a menţine garderoba cat mai curata. Indeparteaza ridurile de la toate tipurile de imbracaminte.

Alimentare la priza 220 V.

 Garantie 12 luni

...
Purificatoare aer

Purificator casnic PURLINE BIOMED

Principalul avantaj ala acestui purificator de aer este acela ca filtrul BIOSTOP cu care este dotat, reprezinta o bariera de sterilizare biologica. Prefiltrul lavabil retine particulele mari de impuritati din aer.

Include filtrul medical HEPA capabil sa retina cele mai fine particule de praf, bacterii, germeni virusi. Filtrul de carbon activ absoarbe mirosurile neplacute, gaze toxice, fum. Ultimul pas in purificarea aerului il reprezinta regenerarea si imbogatirea aerului cu ioni negativi prin precipitare electrostatica.

Purificatorul este dotat cu timer, cu ajutorul caruia puteti seta timpul de functionare a aparatului. Poate fi instalat atat orizontal cat si vertical. Ventilatorul poate functiona in 3 trepte de viteza. Performantele terapeutice ale acestui purificator au fost testate cu succes in laboatoarele de specialitate. 

Caracteristici:

- consum 40 W- suprafata optima a incaperii: 20 m2- debit de aer: 120 m3/h- nivel de zgomot: 28-40 dB- ionizare: 3 puncte= 3X106 ioni/cm2- certificari: CE/TUV/GS/ROHS- filtre HEPA+ carbon active+ sterilizator biologic

Pachetul include:

- filtru BIOSTOP care reprezinta o bariera de sterilizare biologica- prefiltru lavabil- filtru medical HEPA capabil sa retina cele mai fine particule de praf, bacterii, germeni virusuri- filtru de carbon active care absoarbe mirosurile neplacute, gaze toxice, fum- generare ioni negativi- difuzor de arome- performante terapeutice, sterilizare biologica la: infectii, probleme cardiovasculare si de respiratie, astm, pneumonie- asezare orizontala sau verticala.

 Garantie 24 luni