Just Shopu - magazin online sisteme de supraveghere Bucuresti

Sanatate si frumusete

...
Aparate colesterol

Aparat pentru masurare glicemie si colesterol

EasyTouch GC - este un aparat special conceput pentru masurarea glicemiei si a colesterolului, ideal pentru a iti monitoriza sanatatea.

EasyTouch GC este usor de folosit, te scapa de drumurile lungi la policlinica sau spital, iti reduce costul analizelor si mai ales afli rezultatul in cateva secunde, folosind doar o picatura de sange.

Cutia aparatului contine:

- aparatul pentru masura- stiloul pentru intepatura- 25 ace de unica folosinta- 10 teste pentru glicemie- 2 teste pentru colesterol- manual de utilizare - 2 baterii AA

Bonus o cutie cu 2 teste de colesterol!!!

   Garantie 12 luni

...
Aparate fitness

Push Pro

Un accesoriu perfect pentru efectuarea corecta a flotarilor, un aparat ce te ajuta sa iti lucrezi mai multe grupe musculare.

Perfect Push este un aparat usor de folosit, ocupa foarte putin spatiu si ce este cel mai important nu iti solicita inchieturile mainilor si te ajuta sa iti antrenezi toate grupele de muschi datorita faptului ca se roteste la 90 de grade transformand exercitiile fizice intr-o placere.

 

   Garantie 30 zile

...
Aparate glicemie

Aparat pentru masurare glicemie

EasyTouch G - este un aparat special conceput pentru masurarea glicemiei, ideal pentru a iti monitoriza sanatatea.

EasyTouch G este usor de folosit, te scapa de drumurile lungi la policlinica sau spital, iti reduce costul analizelor si mai ales afli rezultatul in cateva secunde, folosind doar o picatura de sange.

Cutia aparatului contine:

- aparatul pentru masura- stiloul pentru intepatura- 10 ace de unica folosinta- 10 teste pentru glicemie- manual de utilizare - 2 baterii AA

  Garantie 12 luni

...
Aparate masaj

Centura de Tonifiere Musculara AbGymnic

Centura AbGymnic  tonifica musculatura inlocuind exercitiile monotone oferind astfel un antrenament placut si eficient.

In doar 10 minute poate antrena muschii abdominali de aproximativ 600 de ori. Centura AbGymnic a fost conceputa pentru a sprijini tonifierea musculaturii. Exercita impulsuri mici si blande care contracta muschii , oferind rezultate deosebite. Acum va puteti antrena musculatura in timp ce mergeti sau va uitati la televizor. Fiecare dintre cele 6 programe au cate 10 nivele de intensitate (exercitii rapide , masaj adanc etc.). Centura este flexibila si poate fi ajustata la dimensiunea dorita. Se alimenteaza de la o baterie CR 2032.

Accesorii: flacon cu gel de 10 ml, doua centuri ajustabile, doua baterii CR 2032

       Garantie 12 luni

...
Cantare digitale

Cantar digital personal

Cantarul digital din sticla este un produs ce nu ar trebuie sa lipseasca din casele dumneavoastra, un aparat ce va ajuta sa va monitorizati corect greutatea in permanenta.

Specificatii:

4 senzori de greutate de inalta precizie Capacitate maxima: 150 Kg Diviziune: 100g Afisaj LCD Pornire automata prin apasare pe suprafata superioara Functie de auto-zero Functie de oprire automata Indicare suprasarcina Semnalizare nivel baterie scazut

   Garantie 12 luni

...
Tensiometre

Tensiometru Happy Life

Tensiometrul digital Happy Life este printre cele mai precise aparate de masurat tensiunea.

Foarte usor de utilizat, acesta va masoara tensiunea in cateva secunde. Ecranul lui mare va permite sa aveti o buna vizibilitate la afisarea rezultatului.

Functii:

- masurare tensiune arteriala- umflare si dezumflare automata- afisarea exacta a tensiunii si pulsului- capacitate de memorare 60 de masuratori

 Alimentare: 2x1,5 V (AAA).

  Garantie 12 luni

...
Termometre

Termometru digital

Un termometru digital usor de folosit, cu precizie foarte buna si dimensiuni mici.

Precizie ridicata Oprire automata Semnalizare acustica Rezistent la apa

  Garantie 12 luni.