Qmag - Magazin online centrale termice pe peleti, seminee si termoseminee, Jilava / Ilfov

Focare inchise

...
Luce plat 54/62

Luce plat 54/62

Seminee Edilkamin

Insert pe lemne cu fronton din otel si interior din fonta, cu forma compacta.

Este disponibila cu circulatia aerului cald cu convectie naturala (N) sau ventilatie fortata (V), in functie de exigentele de incalzire.Prin dimensiunile sale reduse Luce 54  este foarte bun pentru in incaperi nu foarte mari sau in toate acele situatii in care se doreste sa avem un semineu care sa ocupe putin spatiu.Luce 62 prezinta dimensiuni si putere utila mai mari decat modelul de baza. Utilizarea sa este deci ideala in cazul in care se doreste un semineu cu performante termice superioare precum si o vedere mai ampla asupra focului.

...
Piana

Piana 

 

 

Insert pe lemne cu fronton din otel si interior din fonta. Dotat cu mecanism automat pentru reglarea clapetei de fum. Este disponibil cu circulatia aerului cald cu convectie naturala( N) sau ventilatie fortata (V), in functie de cerintele de incalzire.

 

Doua iesiri pentru canalizarea aerului cald, ca alternativa la cea frontala.

...
Ecostar plat

ecostar plat

 

Insert ecologic pentru renovarea semineelor vechi cu functionare defectuoasa.

 

Insert pe lemne compact cu fronton si focar integral din fonta, disponibil cu geam plat.

 

Poate fi achizitionat in varianta cu tiraj natural (N) sau ventilatie fortata (V).Este disponibil cu trei kituri complete pentru canalizarea aerului cald, in functie de numarul de ambiente de incalzit.

...
Riga 49 lateral

Riga 49 lateral

 

Insert pe lemne cu laterala vitrata, fronton din otel si interior din fonta.

Dotat cu mecanism automat pentru reglarea clapetei de fum.

 

Este disponibil cu circulatia aerului cald cu convectie naturala (N) sau ventilatie fortata (V), in functie de cerintele de incalzire.

 

Doua iesiri pentru canalizarea aerului cald, ca alternativa la cel frontal.

...
Tonda V

Tonda V 

 

Insert pe lemne cu fronton din otel si interior din fonta. Dotat cu mecanism automat pentru reglarea clapetei de fum. Este disponibil cu ventilatie fortata (V).

 

Doua iesiri pentru canalizarea aerului cald, ca alternativa la cea frontala.

...
Luce rotund 54/62

Luce rotund 54/62

 

Insert pe lemne, compact cu fronton si focar integral din fonta si geam rotund care confera o linie deosebita.Este disponibila, la fel ca toate inserturile pe lemne din serie, cu trei kituri complete pentru canalizarea aerului cald, in functie de numarul de ambiente de incalzit.

 

Luce 54 este un  insert pe lemne de dimensiuni reduse potrivite pentru ambiente de dimensiuni mai mici.Versiunea Luce Tonda 62 este un insert pe lemne cu putere si performante superioare. Ideal pentru ambiente cu dimensiuni mari.

 

Insertul capteaza atentia cu deschiderea mare si geamul rotund care permite o vizionare stralucita a focului.

...
Deco V

Deco V

 

Insert pe lemne realizat integral din fonta cu fronton sub forma de basorelief rustic, dotata cu mecanism automat pentru reglarea clapetei de fum.

 

Este disponibil cu ventilatie fortata (V).Doua iesiri pentru canalizarea aerului cald, ca alternativa la cea frontala.