Qmag - Magazin online centrale termice pe peleti, seminee si termoseminee, Jilava / Ilfov

Focare cu peleti

...
Pellbox SCF

Pellbox SCF

 

Insert ce functioneaza cu peleti cu focar din fonta dotat cu fante frontale pentru iesirea aerului cald si cu panou sinoptic pentru gestionarea si controlul tuturor fazelor de functionare.Un sertar frontal ce permite incarcarea peletilor cu maxima comoditate.

 

Posibilitate de canalizare aer cald in localul adiacent cu ventilatorul intern corespunzator.Exhaustarea fumului se face prin intermediul unei ventilatii fortate care permite o instalare chiar si fara cosul de fum traditional. 

 

Dotata cu telecomanda si programator orar incorporat.

Optional: aprindere la distanta prin telefon.

...
Pellbox SCN

Pellbox SCN

Seminee Edilkamin

Insert ce functioneaza cu peleti, cu focar si fronton din fonta.

Fante frontale pentru iesirea aerului cald. Dotata cu panou sinoptic pentru gestionarea şi controlul tuturor fazelor de functionare.Incarcare frontala a peletilor intr-o pozitie comoda, din partea laterala a deschiderii focarului. Dotat cu radiocomanda si programator orar.Optional: aprindere la distanta prin telefon.

...
Pellinsert 54

Pellinsert 54

 

Focar din fonta cu usa si usita din sticla ceramica  ce produce mari cantitati de aer cald in incaperea in care este montat.

Evacuarea gazelor arse , diametru 8 cm, este facuta prin ventilatie fortata (V).

 

Incarcarea focarului este facuta frontal, focarul fiind dotat cu doua gratare pentru a creea contrahota.

 

Focarul Pellinsert 54 are usa batanta exterioara si usa batanta interioara, ambele vitrate, si este dotat cu kit de canalizarea a aerului cald si telecomanda.