Select Doors Castilio - Usi metalice si usi pentru interior, Voluntari / Ilfov

Usi de interior

Usi de interior pline Model:310
Model:310 Culori disponibile:S2,S5,S6 Etansarea este asigurata prin garnituri tubulare aplicate pe tocul usii...
Usi de interior Lux Model:K-110-C3
Usi de interior Lux Finisarea este realizata prin vopsire in camp electrostatic cu material plastic de calitate superioara cu propietatii ce asigura un aspect modern si rezistenta marita la actiunile metalice. Nuantele sunt diferite in functie de stoc si cerinte...
Usi interior duble 120 - 140
Usi de interior duble Securitatea si sistemul de inchidere este compus din  broasca principala ‘’multisistem’’cu inchidere in 5 puncte, cu cilindru cu amprenta digitala, sild antiefractie si drill pastila rotativa. Lanterna incorporata pentru noapte. Sonerie pe partea stanga a usii. Sistem avansat de securitate cu 7 chei: A.B. cheie de montaj; C.D.E.F. si G. chei pentru proprietar care dezactiveaza cheia A.B.  patru balamale ce permit reglarea usi stanga-d..
Usi interior cu geam Model:K-115
Usi interior cu geam Model:K-115 Culori disponibile:S2, S3, S6 Sunt construite pe structura din lemn solid, doua foi de mdf de 8 mm acoperite cu folie de pvc  de cea mai buna calitate. Maner elegant format din doua silduri rotunde, unul pentru maner si unul pentru butuc, pe interior se inchide cu fluturas. culoare argintie. Balamalele sunt fixe de culoare argintie, trei bucati pentru fiecare usa, se pot monta pe oricare din laterale in functie de cum se doreste deschiderea: sta..
Usi de interior Lux Premium Model:U-006
Usi de interior Lux Premium Model:U-006 Culori disponibile:UA,UB, Usile pentru interior marca KASTILIO sunt produse calitativ superioare. Ele se deosebesc prin designul elegant,eleganta si stil. Diversitatea modelelor, multitudinea de dimensiuni si culori adaptate nevoilor clientilor precum si pretul accesibil fac din usile pentru interior marca KASTILIO varful gamei categoriei din care fac parte.Usile pentru interior marca KASTILIO sunt produse calitativ superioare. Ele se..