Select Doors Castilio - Usi metalice si usi pentru interior, Voluntari / Ilfov

Usi metalice

...
Usi metalice cu doua yale

Usa Metalica 2 yale

Model:k-514

 

...
Usa metalica dubla 2 yale

Usi metalice duble

Usile pentru interior marca KASTILIO sunt produse calitativ superioare. Ele se deosebesc prin designul elegant,eleganta si stil. Diversitatea modelelor, multitudinea de dimensiuni si culori adaptate nevoilor clientilor precum si pretul accesibil fac din usile pentru interior marca KASTILIO varful gamei categoriei din care fac parte.

...
Usa Metalica cu Geam vitraliu Model:K-04B

Usi metalice cu vitraliu

Usile metalice marca KASTILIO sunt produse calitativ superioare. Ele se deosebesc prin designul deosebit, eleganta si stil. Diversitatea modelelor precum si adaptarea lor la nevoile clientilor fac din usile de metal marca KASTILIO liderul gamei de usi din categoria sa.

...
Usi metalice cu deschiere in exterior Model:K-828

Usi metalice cu deschiere in exterior

Sunt construite din 2 foi tabla de otel dublu decapata de 0.7 mm, cu ranforsari interioare in forma de ‘’Z’’, canturi faltuite ce confera o mare rezistenta intregului ansamblu, toc profilat din tabla de otel dublu dacapata de 1mm.

...
Usa Metalica Lux Model:K-912

Usa Metalica Lux Model:K-912

Sunt construite pe structura din lemn solid, doua foi de mdf de 8 mm acoperite cu folie de pvc  de cea mai buna calitate. Maner elegant format din doua silduri rotunde, unul pentru maner si unul pentru butuc, pe interior se inchide cu fluturas. culoare argintie. Balamalele sunt fixe de culoare argintie, trei bucati pentru fiecare usa, se pot monta pe oricare din laterale in functie de cum se doreste deschiderea: stanga, dreapta.

Categorii
Date de contact
0722600918; 0733988311; 0720795533
Bd. Voluntari, Nr. 106, Complex Orient, Spatiu C10, Voluntari, judetul Ilfov
Distribuie