Savvy Finance - contabilitate, fiscalitate Bucuresti

Management financiar

...
Management financiar

E de folos sa treci în revista trecutul, însa cel mai important e sa ai planuri clare pentru viitor.

Succesul unei afaceri se bazeaza pe un plan bun, dar si pe implementarea lui corecta si urmarirea lui în timp.

Stabilirea si planificarea indicatorilor financiari, împreuna cu propunerea de structuri de raportare customizate pe specificul clientilor si al industriilor în care opereaza este una din expertizele noastre principale.

Raportarile customizate raspund atât nevoilor interne ale clientilor (raportari periodice specifice, consolidari, transpunerea situatiilor financiare statutare la standardele financiare internationale), cât si în relatia cu institutiile de credit sau potentiali investitori. Propunem structuri de indicatori (KPI sau KBI*) relevante pentru clientii nostri, care sa îi ajute în luarea deciziilor.

Oferim consultanta pentru bugetarea si optimizarea resurselor

Propunem solutii si proceduri pentru urmarirea în tip real a evolutiei cheltuielilor si veniturilor fata de buget. Prin controlling sunt urmarite devierile si se semnalizeaza posibilele riscuri, pentru a fi diminuate sau eliminate la timp. Nu în ultimul rând, pe baza datelor financiare istorice ale unei companii se pot face previziuni pentru rezultatele viitoare, pentru o strategie de crestere sustenabila.

Solutii de management financiar personalizate

În functie de specificul activitatii, de faza de crestere a companiei si de trendurile macroeconomice, oferim solutii relevante, pentru ca tu sa iei cele mai bune decizii de business.
În plus, asiguram la cerere interimat de management financiar prin manageri cu experienta pe piata din România.