Savvy Finance - contabilitate, fiscalitate Bucuresti

Contabilitate si consultanta fiscala

Contabilitatea este stiinta si arta stapânirii afacerilor, ea nu are hotare. Fie ca ai nevoie de servicii de contabilitate primara, de raportari contabile complexe sau de asistenta în lichidari si fuziuni, suntem aici sa te ajutam, în scheme de lucru flexibile si ajustate pe nevoile tale, inclusiv prin externalizare la sediul clientului.

Expertii contabili/contabilii autorizati CECCAR din echipa noastra lucreaza cu sistemele clientilor (cum ar fi SAP, NAVISION) sau poate integra sistemul nostru tip ERP pentru fluidizarea si controlul operatiunilor. Sistemele de gestiune automatizate economisesc timp si arata oricând situatia în timp real, prin rapoarte adaptate.

Impactul taxelor si impozitelor asupra afacerilor poate fi complex si e esential sa eviti riscurile si sa operezi în conformitate cu legislatia în vigoare. Specialistii nostri în consultanta fiscala, acreditati la Corpul Consultantilor Fiscali (CCF), pot recomanda solutii de optimizare fiscala, dupa ce au analizat gradul de risc si specificul afacerii tale.

În plus, ca sa te poti concentra pe lucrurile care conteaza in businessul tau, te putem asista sau reprezenta în relatia cu autoritatile statului si în depunerea raportarilor de orice fel.

Un alt avantaj pe care îl oferim clientilor este faptul ca avem solutii de automatizare/digitalizare, pentru clientii cu volume medii si mari de documente. Unul din obiectivele noastre este ca pe viitor, sa avem si o solutie digitalizata 100% pentru serviciile noastre de contabilitate.

Galerie foto
  • ...