RomTractari - Asistenta Rutiera, Tractari Auto Non Stop Bucuresti

Transport autovehicule noi

...
Transport autovehicule noi

Cu totii asteptam momentul in care sa ne achizitionam propria noastra masina, sa ne imaginam momentul in care automobilul visurilor noastre va sta parcat in fata casei.

Insa in cazul in care achizitionarea masinii se face din afara tarii, iar furnizorul nu asigura transport, lucrurile devin putin mai complicate.

Cum sa putem aduce masina in tara fara a parcurge zeci de mii de km pana la destinatie, la un pret accesibil?

Ce factor este important atunci cand transporti un autovehicul nou?
RomTractari are solutia pentru dumneavoastra! Echipa noastra detine licenta de transport a automobilelor in intreaga Uniune Europeana. Noi suntem solutia pentru orice problema legata de transportul masinilor din strainatate.
Detinand licenta de transport, noi putem sa transportam masina comandata de catre dvs. la locatia dorita.

Transportul automobilelor este prompt. Numarul mare al partenerilor nostrii ne face sa ne clasam in top in privinta rapiditatii cu care efectuam orice comanda.

De ce sa transporti autovehicule cu Compania RomTractari?
Detinem asigurare CMR pentru orice tip auto, de la autovehicule noi, pana la cele second-hand sau cele avariate. Societatea noastra dispune de toate resursele pentru a va indeplini nevoile.

Nu ezitati sa ne contactati! Suntem disponibili non stop pentru dvs. la orice ora pentru a discuta toate detaliile de transport auto.