RomTractari - Asistenta Rutiera, Tractari Auto Non Stop Bucuresti

Transport utilaje

Pentru solicitarile dumneavoastra privind transportul international sau intern de utilaje , RomTractari va sta la dispozitie cu experienta echipei sale în domeniul transporturilor si nu numai, având departamente de înalt calibru pentru a gazdui informatia si a ghida clientul în savârsirea misiunii. Pentru transportul acestor tipuri de bunuri, punem la dispozitie, prin parteneriatele noastre cu transportatori verificati, mijloace auto adecvate aproape oricarui tip de transport cu caracteristici considerate „speciale”:

Clientii nostri provin din industrii sigure si recomandate , documentate, cu foarte mare distributie geografica si varietate de produse. Apeleaza la RomTractari si la serviciile noastre, pentru a transporta diferite utilaje si echipamente grele în domenii precum: constructii, agricultura, foraje, termocentrale, hidrocentrale etc.

Acestia aleg întodeauna RomTractari pentru seriozitatea de care am dat dovada de-a lungul anilor, pentru modul în care comunicam si pentru versatilitatea companiei, fiind singurii de pe piata care nu fac exces de zel. Ce comunicam noi, se întâmpla si se transporta!

Galerie foto
  • ...