Realstart Imobiliare - servicii imobiliare Bucuresti

Proprietati de inchiriat

...
Inchiriere studio - 509 EUR

Prima Inchiriere, Ideal Cabinet, Birou, Renovat total, inclusiv instalatii

PRIMA Inchiriere studio amenajat premium, decomandat, situat la etajul 9, cu vedere directa, neobturata, in rondul Pietei Romane, statia de metrou fiind imediat langa iesirea din bloc.
Este recent complet renovat, mobilat si utilat – cu toate instalatii electrice si sanitare noi.
Recomandam garsoniera atat in scop rezidential, cat si pentru activitate de cabinet, birou, salon de masaj etc.
Blocul in care se afla studioul a fost foarte bine intretinut de-a lungul timpului, beneficiind si de lucrari de consolidare – iar in prezent dispune si de un lift nou si de lucrari recent executate de igienizare a casei scarii si de renovare completa a terasei.
Costurile de intretinere sunt minim posibile, fiind optimizate – totodata cladirea beneficiaza de centrala proprie, astfel incat nu depinde de sistemul de termoficare local.
Confortul sporit, fonic si termic este asigurat printr-un sistem de termoizolatie interioara si geamuri termopan tripan de buna calitate.
Luminozitatea naturala este placuta, iar privelistea este cu adevarat spectaculoasa – modul in care sunt configurate si pozitionate spatiile acestui studio permitand admirarea atat a rasaritului, cat si a apusului.
Perioada minima contractuala este de 1 an
Fondul de garantie este egal cu cuantumul unei chirii.
Pentru mai multe informatii va stau la dispozitie in timpul intalnirii pentru vizionare.

...
Apartament 3 camere - 1.990 EUR

Va prezentam un apartament cochet cu 3 camere, complet mobilat si utilat premium, mobilier custom-made (in garantie) nemtesc, situat in complexul rezidential Greenfield, intr-un imobil de 5 etaje, usor retras si cu vedere catre padurea Baneasa.
Recomandam aceasta proprietate pentru un cuplu, fara copii sau animale de companie.
Fondul de garantie este de 4000EUR; Perioada minima contractuala – 3 ani.
Apartamentul este placut reconfigurat, zona de zi fiind optimizata cu cateva modificari plus valoare pentru spatiile existente. Terasa intima si placut decorata, privelistea de exceptie si luminozitatea naturala, au fost elementele cheie care au stat la baza designului interior al zonei de zi. Zona de seara, beneficiaza si ea de o trecere armonioasa printr-un hol lung – unul dintre dormitoare fiind transformat intr-un dressing generos.
Dormitorul matrimonial dispune de confort termic si fonic deosebite, iar patul matrimonial din lemn masiv are o saltea de cea mai buna calitate, cu dimensiuni 180/200, in masura sa asigure un confort mult peste medie.
Mobilierul si finisajele de exceptie sunt completate de un confort fonic si termic optimizate, astfel pe langa geamurile termopan de calitate, exista si aparat de aer conditionat (f rar utilizat vara) si centrala proprie pe gaz, termostatata si incalzire in tot apartamentul prin pardoseala.
Complexul este amplasat in Sectorul 1 al Capitalei, exact la liziera padurii Baneasa, la aproximativ 15 minute de Piata Presei Libere si 10 minute de Baneasa Shopping City si Aeroport Otopeni.
In complex accesul este securizat, existand si paza permanenta, iluminat exterior, spatii de joaca pentru copii, o baza sportiva in curs de finalizare, Scoala Avenor College, transport STB, Mega Image Shop & Go si restaurante, inclusiv centre si cabinete medicale.
Pentru mai multe detalii va stau cu drag la dispozitie in timpul intalnirii pentru vizionare sau telefonic.