Realstart Imobiliare - servicii imobiliare Bucuresti

Proprietati de vanzare

...
Apartament 2 camere - 102.000 EUR

Va propunem spre achizitie (investitie imobiliara) un apartament de 2 camere aflat in demisolul complexului rezidential Plevnei-ARCOM, pretabil atat ca rezidenta, cat si ca spatiu de birouri.
Apartamentul beneficiaza de suprafete generoase, distribuite astfel: un hol intrare de 6mp, hol de circulatie de peste 10mp ce face trecerea intr-un living spatios de 34,37mp, o bucatarie de 14mp, un dormitor de 12,57mp, o baie de 8,08 mp, zona de dressing si alte spatii de depozitare. Este versatil ca si configuratie, permitand transformarea lui in 3 camere cu 2 bai.
Se afla in imediata apropiere a liftului, este foarte bine izolzat fonic si termic, iar geamurile apartamentului dau catre gradina amenajata frumos, a complexului.
Pretul apartamentului include o boxa spatioasa de peste 8mp, situata tot la demisol.
Pentru cine doreste se poate achizitiona prin contract distinct si 1 sau 2 locuri de parcare, pozitionate in parcarea subterana a complexului.

Pentru mai multe informatii, va stau cu drag la dispozitie.

...
Casa Mogosoaia - 495.000 EUR

Va prezentam o proprietate superba, din Mogosoaia, situata la liziera padurii, ce te incanta imediat atat prin view-ul exceptional oferit de terenul generos de peste 2700 mp, amenajat cu gradini de flori, arbusti decorativi si livada pe rod, cat prin intermediul vecinatatilor – fiind situata pe o strada cu multe imobile noi, asfaltata recent si cu acces la toate utilitatile.
Recomandam aceasta proprietate pentru rezidenta, clinica privata, scoala/gradinita privata, azil, etc

Casa are o arhitectura placuta si un confort fonic deosebit, fiind usor retrasa de la drumul principal si departe de orice poluare urbana. O recomandam unei familii ce-si doreste confortul unei case de vacante, cu un view si zone de relaxare exceptionale, in conditiile unor costuri de intretinere reduse si cu acces facil catre toate zonele de interes din Bucuresti si jud Ilfov.
Dintre beneficiile acestei proprietati as enumera:
– pozitia casei si a terasei permite admirarea atat a rasaritului, cat si a apusului de soare
– toate spatiile verzi sunt ingrijite si beneficiaza de sistem de irigatie (put de adancime 16m)
– exista acces la toate utilitatile, curent trifazic, gaze, apa curenta, canalizare
– compartimentarea este placuta si functionala: parterul, include hol intrare cu dressing, zona de dining, living de peste 50mp, bucatarie inchisa cu acces pe terasa si pivnita, camara, camera de oaspeti sau birou, casa scariii, baie cu geam; la etaj: sunt 3 dormitoare mari, dintre care unul matrimonial cu dressing, baie cu geam si balcon, inca o baie cu geam ce deserveste cele doua dormitoare, zone de dressing incapatoare, o loja, hol si casa scarii; mansarda este de tip open-space – aproximativ 50mpu si include si un grup sanitar
– terasa exterioara are un view exceptional, catre gradina cu livada mixta, pe rod si zone de relaxare si de barbeque, solar de legume de 20mp, magazie, garaj si o casuta de gradina, complet utilata, mobilata si racordata la toate utilitatile
– magazia a fost transformata in casa de gradina – complet utilata si mobilata ca un studio cu tot strictul necesar, in care se poate locui in cele mai bune conditii- astfel incat poate acomoda o familie – bona/menajera/administrator proprietate
– proprietatea are costuri de intretinere minime/optimizate
– terenul proprietatii se poate extinde – in functie de posibilitati/nevoi – pana la 2630 mp (prin achizitie distincta a altor 2 loturi de teren alipite de peste 800mp fiecare – pret 135eur/mp – acces la toate utilitatile)

Pentru mai multe informatii va stau la dispozitie telefonic sau in timpul intalnirii pentru vizionare.