Pyrostop - instalare sisteme supraveghere, alarmare Bucuresti

Sisteme de control acces

...
Controller OFF-LINE cu cititor incorporat.

Controller OFF-LINE cu cititor incorporat. Programare cu cartela master inclusa + 3 cartele demo, 2 nivele de utilizator, memorie nonvoltila de 500 cartele, alimentator 12 V inclus. Iesire pe releu (NO/NC). Buton de sonerie incorporat, cu posibilitatea setarii a butonului : sonerie sau comanda yala. Inclus deblocator electromagnetic, materiale de montaj si cablu conexiuni (in limita a 50m). Manopera pentru instalare si punere in functiune este inclusa in pret.

...
Control acces pentru o usa, in dublu sens

Control acces pentru o usa, in dublu sens: Kit de acces si pontaj pentru o usa bidirectionala, neextensibil, format din centrala de acces, doua cititoare cartele proximitate, 10 cartele de proximitate, soft inclus care genereaza rapoarte cu numar de ore, afiseaza poza personei care prezinta cartele, permite programarea sistemului, maxim 500 utilizatori, pentru memorarea evenimentelor si generarea rapoartelor de pontaj, calculatorul trebuie sa functioneze tot timpul. Kittul cuprinde si yala electro-magnetica ingropata. Manopera de instalare si punere in functiune este inclusa in pret. Optional sistemul poate fi dotat cu amortizor hidraulic pentru usi de 40-65kg (55USD), buton pentru deschiderea usii in caz de urgenta (17USD) sau in locul yalei electromagnetice ingropate se poate monta Yala magnetica aplicata, 125 Kg forta (86USD).

...
Control acces un singur sens pentru o usa

Aceasta este solutia standard pentru securizarea incintelor si monitorizarea acceselor in cadrul acestora. Intrarea se face prin identificarea amprentei, iar iesirea prin apasarea unui buton. Persoanele si momentul accesului acestora sunt inregistrate in calculator, putand fi urmarite in timp real. Accesul anumitor persoane sau grupuri poate fi restrictionat selectiv, partial sau total, in functie de intervale orare, zile ale saptamanii sau date calendaristice. Solutia este aplicabila aproximativ oricarui tip de usa sau element de restrictionare a accesului, conferind maximul de confort si siguranta. Echipamente cuprinse: Un cititor de amprenta, o unitate centrala, o incuietoare electromagnetica 250Kgf, un buton de iesire, un convertor serial RS485/RS232, software acces, cablu conexiuni in limita a 50 metri si materiale montaj. - preturile pornesc de la 870 Euro + TVA. .

...
Control acces pentru o usa, in dublu sens

Control acces pentru o usa, in dublu sens pentru 40 utilizatori (extensibila la 400 sau la 4000 utilizatori) Solutia securizeaza o zona de acces, prin identificarea pe baza de amprenta a persoanelor care doresc sa intre sau sa paraseasca zona, relizand in acelasi timp pontajul complet al acestora. Prin restrictionarea accesului, fata de solutia standard de pontaj, aceasta ofera o garantie in plus a inregistrarii tuturor venirilor si plecarilor unui angajat in zona de lucru. Echipamente cuprinse: Doua cititoare de amprenta, o unitate centrala, o incuietoare electromagnetica 250Kgf, un buton de iesire de urgenta, un convertor serial RS485/RS232, software acces, cablu conexiuni in limita a 50 metri si materiale montaj. - preturile pornesc de la 1200 Euro + TVA.