Pyrostop - instalare sisteme supraveghere, alarmare Bucuresti

Sisteme de alarma la efractie

...
Sistem de alarmă la efractie pentru garsonieră

Sistem destinat supravegherii usii de intrare si a unei singure camere. Compus din centrala de alarma CERBER 41V1 cu comunicator telefonic vocal, tastatura LED si acumulator incluse, un detector de miscare PIR, un contact magnetic si sirena de interior. Manopera de instalare inclusă

...
Sistem de alarmă la efractie pentru apartament 2 c

Compus din centrala de alarma CERBER 41V1 cu comunicator telefonic vocal, tastatura LED, acumulator, doi detectori de miscare PIR, un contact magnetic si sirena de interior. Manopera de instalare inclusă.

...
Sistem de alarmă la efractie pentru magazine mici

Sistem de alarmă la efractie pentru magazine mici . Compus din centrala de alarma PARADOX ESPRIT 728ULT, tastatura LED, doi acumulatori, doi detectori de miscare PIR, un contact magnetic, doua sirene (interior si exterior) cu flash si un buton de panica. Manopera de instalare inclusă.

...
Sistem de alarmă la efractie pentru casa / vila

Sistem de alarma PARADOX DIGIPLEX de ultima generatie compus din: centrala de alarma DIGIPLEX EVO-48, doua comunicatoare telefonice (unul digital pentru dispecerat si unul vocal pentru apelare personala), tastatura LCD alfanumerica cu cititor de cartele de proximitate inclus, sase detectori de miscare PIR adresabili, doi detectori de geam spart adresabili cu microfon, un detector de gaz metan, un contact magnetic si doua sirene (interior - cu flash si exterior). Cablajul sistemului nu este inclus, urmând ca oferta pentru acesta să se facă în funcţie de varianta de cablaj aleasă de beneficiar: ingropat sau aparent). Manopera de instalare a echipamentelor si de programare a sistemului este inclusă.

...
Sistem de alarma la efractie CERBER/ELMES

Compus din centrala de alarma CERBER C51, tastatura LED, acumulator, un detector de miscare PIR radio, un contact magnetic radio, telecomanda cu doua canale (armare/dezarmare + panica), interfață radio senzori si sirena de interior. Sistemului i se pot atașa detectori de geam spart radio (72 Euro +TVA), detectori de miscare radio (46 Euro +TVA) sau contacte magnetice radio (26 Euro +TVA), în limita a 11 maxim dispozitive. Manopera de instalare inclusă

...
Sistem de alarmă la efractie JABLOTRON OASIS

Compus din centrala de alarma JABLOTRON (Cehia) cu comunicator digital (pentru dispecerat) incorporat, tastatura LCD, un detector de miscare PIR radio, un contact magnetic radio, telecomanda cu doua canale (armare/dezarmare + panica) si sirena de exterior. Toti senzorii au baterii cu Litiu incluse (durata de viata a bateriilor de 3-5 ani, in functie de numărul de alarme). Sistemul poate fi extins cu până la 50 de detectori: contact magnetic (JA80M - 34 Euro +TVA), detector de miscare (JA80P - 42 Euro + TVA), detector combinat mișcare + geam spart (JA80PB - 71 Euro +TVA), detector de fum (JA80S - 48 Euro + TVA), telecomanda (RC80 - 14 Euro + TVA), centrala poate fi dotata cu comunicator vocal pentru apelare personala (JA80X - 36 Euro +TVA ) sau comunicator GSM (JA80Y - 206 Euro +TVA). Manopera de instalare/programare inclusă.

...
Sistem profesional de alarmă la efractie PARADOX

Compus din centrala de alarma PARADOX MAGELAN MG5000 (Canada), tastatura LCD cu acumulator si incarcator incluse, un detector de miscare PIR radio, un contact magnetic radio, telecomanda cu doua canale (armare/dezarmare + panica) si sirena de exterior alimentare cu baterii. Sistemul poate fi extins cu până la 32 detectori: contact magnetic (MG DCT2 - 59 USD +TVA), detector de miscare (MG PMD1P - 66 USD + TVA), telecomanda (MG REM1 - 31 USD + TVA ). Manopera de instalare / programare inclusă.