Pro Constructo - Proiectare, executie, verificari instalatii gaze Bucuresti

Instalatii termice

...
Proiectare si Executie Instalatii Termice

Bazandu-ne pe echipele noastre cu experienta vasta in domeniu, firma noastra poate desfasura lucrari complexe ale instalatiilor termice, dar si lucrari de mentenanta:

  • consultanta de specialitate si asistenta tehnica pentru alegerea corecta a sistemului de incalzire si al echipamentelor de utilizare;
  • proiectare si executie instalatii termice (cupru, polipropilena, pex), incalzire clasica (prin calorifere), incalzire prin pardoseala si ventilo-convectoare pentru cladiri civile (apartamente, case), industrial (hale, cladiri) si alte institutii (publice);
  • montaj microcentrale murale, centrale termice pe gaz metan, motorina si lemn, radiatoare, boilere;
  • interventii rapide pentru defectiuni spontane / accidente;
  • intretinere si mentenanta permanenta;

...
Verificare si Revizie Centrala Termica, ISCIR

De ce trebuie efectuate lucrari de mentenanta la centrala termica?

Asemenea instalatiilor de utilizare a gazelor naturale, legislatia prevede ca la fiecare 2 ani, utilizatorii de centrale termice si cazane de apa, sa efectueze verificarea tehnica a acestora. Interventia se realizeaza cu ajutorul aparatelor de detectie omologate (multimetru, manometru, analizor de gaze, pompa de verificare) si consta in analizarea noxelor emanate de aparat. Verificarea tehnica periodica a centralei termice se efectueaza pentru a constata gradul de uzura a echipamentului si functionarea acestuia in parametri, in scopul prevenirii defectiunilor. Verificarea tehnica periodica obligatorie a centralei termice la maxim 2 ani (I.S.C.I.R.):

  • 150 lei pentru centrale avand puterea de pana la 30 KW
  • 9 lei/ KW pentru centrale avand puterea mai mare de 31 KW
  • Pretul include deplasare, manopera si depunerea buletinului de verificare la I.S.C.I.R.

Programari telefonice la: 0741 765 935

Operatiuni specifice:

 

  • Verificarea existentei „Livretului aparatului” aflat la detinator/utilizator;
  • Verificarea integritatii aparatului si a mentinerii conditiilor initiale de instalare;
  • Activitati de curatare a aparatului, daca este necesar;
  • Incercarea la presiune hidraulica la cazane efectuata conform art. 29 din PT A 1-2010, la intervale de 4 ani;
  • Verificarea si reglarea instalatiei de ardere in scopul realizarii unei arderi complete, cu eficienta indicata de producator;
  • Analiza gazelor arse si verificarea incadrarii valorilor in limitele admise;
  • Verificarea functionarii corecte a dispozitivelor de control, reglare si siguranta;
  • Efectuarea verificarilor aplicabile in conformitate cu conditiile tehnice prevazute in livretul aparatului, precum si in instructiunile producatorului.

...
Service si Mentenanta Instalatii Termice

1 Servicii de mentenanta ale sistemului termic de incalzire (centrala termice, circuit de incalzire, radiatoare cu ansamblele si subansamblele specifice). Serviciul consta in:

a.Revizii tehnice curente(saptamanale/ lunare):

-examinarea instalatiilor din centralele termice pentru observarea eventualelor defectiuni;

-supravegherea sistemelor de siguranta si avertizare, parametrilor agentului termic si nivelului apei din cazan, parametrilor combustibilului si caracteristicilor fizico-chimice ale agentului termic (indiferent de modul de urmarire a functionarii.

b. Interventii la cerere in caz de avarie / accident:

-deplasarea rapida la obiectiv, constatarea defectiunii, intocmirea devizului

– in cazul reparatilor ce necesita achizitionate piese, asiguram reîntoarcerea la obiectiv in maxim 5 zile lucratoare in functie de disponibilitatea piesei in stoc la furnizor.

De asemenea, putem contura un abonament lunar pentru mentenanta cladirilor.

2. Service/ remediere avarii centrale termice

– deplasarea echipei de specialisti si constatarea defectiunii centralei termice costa 150 lei. Daca remedierea problemei se poate face pe loc, prin reglaje ale parametrilor centralei, acesta operatiune este inclusa in tariful de constatare. Daca insa trebuiesc achizitionate piese si se fac reveniri la locul centralei, acestea se tarifeaza separate.

.Spalarea chimica a instalatiei termice (centrala termice, circuit de incalzire, radiatoare cu ansamblele si subansamblele specifice)

-este un procedeu de curatare cu ajutorul unor solutii chimice, a componentelor instalatiei termice care intra in contact direct cu apa, si care are drept obiectiv indepartarea calcarului si a altor depuneri de natura a ingreuna sau chiar de a obtura circulatia apei in instalatia termica.

  • Pentru o centrala murala cu putere de pana la 30 kw, pretul spalarii chimice(procurare solutii chimice si manopera) este de 350 lei.
  • Pentru centrala cu putere mai mare de 30kw sau pentru spalarea chimica a instalatiei termice(circuit + radiatoare) va rugam sa ne contactati pentru oferta.
  • Pentru circuitele de incalzire, radiatoarele si ansamblele si subansamblele specifice instalatiei termice va rugam sa ne contactati pentru oferta

Categorii
Date de contact
0721424892; 0721478031; 0314241586
Str. Orzari , nr. 62, Sector 2, Bucuresti
Distribuie