Pro Constructo - Proiectare, executie, verificari instalatii gaze Bucuresti

Proiectare si Executie Instalatii Electrice

Bazandu-ne pe echipele noastre cu experienta vasta in domeniu, firma noastra poate desfasura lucrari complexe ale instalatiilor electrice, dar si lucrari de mentenanta:

CONSULTANTA

Problemele cu privire la calitatea energiei au devenit din ce in ce mai evidente pentru orginizatiile care se bazeaza foarte mult pe procese de flux continuu si de tehnologii IT; sisteme de calculator si retele, de exemplu, institutiile financiare, cladiri de birouri, hoteluri cu internet, centrele de apel si intreprinderile de comert electronic. Aceste probleme sunt relativ noi. Analize de calitate a energiei, diagnosticari si solutii au fost incluse de curand in planul de invatamant de inginerie electrica. Ca rezultat, multe generatii de ingineri nu au fost instruiti pentru aceste subiecte, dar se confrunta cu ele zilnic.

Pentru rezolvarea acestor probleme, noi venim in ajutorul dumneavoastra cu solutii oferite de catre expertii nostri autorizati.

De asemenea compania detine un echipament, de ultima generatie, pentru monitorizarea calitatii energiei electrice si astfel, suntem in masura sa oferim raspuns la orice intrebare privind calitatea energiei electrice consumata sau produsa. Desigur, oferim consultanta in solutionarea eventualelor conflicte intre consumatori si furnizori.

Consultanta oferim si in alegerea solutiilor de alientare cu energie a viitorilor consumatori, pentru alegerea solutiilor optime. Oferim suport prin intocmirea documentatiilor necesare.

PROIECTARE:

Echipa noastra de proiectare va ofera servicii de elaborare proiect tehnic pentru:

  • instalaţii si reţele electrice de joasa si medie tensiune;
  • tablouri electrice de forta si de automatizare.

EXECUTIE

Firma noastra proiecteaza si executa instalatii de iluminat si prize pentru o gama larga de spatii de lucru, proiecteaza si executa lucrari de alimentare cu energie electrica specifice diferitelor ramuri industriale sau pentru imobile, pune in functiune instalatiile executate, intocmind toata documentatia in acest sens.

Din gama acestor lucrari mentionam:

  • executie si reparatii retele electrice de 0.4-110 kV;
  • montare posturi de transformare compacte, in anvelopa de beton sau metalica;
  • echipare posturi de transformare si racordarea acestora in reteaua de MT a furnizorului de energie electrica;
  • reabilitari si retehnologizari echipamente de inalta, medie si joasa tensiune, automatizari, baterii de condensatoare, in statii si posturi de transformare;
  • realizare bransamente electrice de JT, aeriene sau subterane;
  • realizarea si montarea firidelor de bransament;
  • executie si reparatii instalatii de paratrasnet si instalatii de legare la pamant;
  • incercari si verificari instalatii electrice de MT si JT.
  • executie instalatii electrice interioare
  • actionari electrice si automatizari.

INTRETINERE SI REPARATII

O atentie deosebita o acordam Compartimentului de Service, compartiment care dispune de o logistica impresionanta (personal specializat, parc auto, posibilitati de comunicare rapida, dotare tehnica cu echipamente de ultima ora ).

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0721424892; 0721478031; 0314241586
Str. Orzari , nr. 62, Sector 2, Bucuresti
Distribuie