Prestige Clima - Comercializare si service aer conditionat Bucuresti

Instalare Aer Conditionat

...
Montaj Agregate Frigorifice

Va asiguram:

- Montaj rapid pentru incinte frigorifice congelare sau refrigerare- Reduceri in categoria 'camere frigorifice', discount 10% la montaj- Accesorii de montaj incluse in pret pentru 'instalatii frigorifice'- Finisaje de exceptie pentru lucrarile de climatizare, ventilatie,montaj camere frig si echipamente frigorifice

Serviciile oferite ne recomanda, clientul multumit fiind cea mai buna promovare.

Asiguram proiectare, executie, montaj, garantie minim 24 luni pentru toata gama de echipamente frigorifice pe care le comercializam pe coldtech.euContactati-ne si veti obtine oferte personalizate.

La achizitia de instalatii frigorifice complete formate din agregat frig, evaporator suflanta si tablou de automatizare beneficiati de un discount cumulat de 4 % daca aceste echipamente nu sunt deja in oferta.

DISCOUNTLA COMENZI MAI MARI DE 25.000 RON OFERIM UN DISCOUNT 5 %LA COMENZI MAI MARI DE 40.000 RON OFERIM UN DISCOUNT DE 7%

Pentru detalii:Telefon: 0769.778.110 / 0730.968.988.eMail: contact@prestigeclima.ro

...
Montaj Vectiloconvectoare

Sfaturi de specialitate si comenzi online pentru Ventiloconvectoare si Climatizare, Ventilare si Tratare aer.Ventiloconvectoarele se preteaza a fi instalate in birouri, sali de conferinta, cinematografe, etc.Realizam montaje profesionale pentru Ventiloconvectoare. Oferim Garantie si Consiliere.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.