Prestige Clima - Comercializare si service aer conditionat Bucuresti

Montaj Tubulatura

...
Montaj Tubulatura Rectangulara

Prestige Clima realizeaza montaje profesionale de:- Tubulatura rectangulara- Canale rectangulare din otel galvanizat pentru sistmele de ventilatie- Canalele de ventilatie sunt parte importanta in sistemul de ventilatie si climatizare si au rolul de a transporta aerul din si catre incaperi ;- Canalele rectangulare din otel galvanizat PREIZOLATE CU K-FELX PLACA HDUCT METAL

...
Montaj Tubulatura Spirala

Materia prima utilizata este tabla din otel zincat, tabla din otel inoxidabil sau din aluminiu.Tubulatura Spiro si piesele speciale se executa pe utilaje specializate produse si certificate de SPIRO INTERNATIONAL SA (Elvetia), fara deteriorarea suprafetei zincate la imbinarile faltuite.

Tubulatura SPIRO este o tubulatura ventilatie metalica rigida, dreapta, cu sectiune circulara ce se obtine prin infasurare si imbinare spiralata prin faltuire a unei fasii de tabla.

Este utilizata pentru transportul aerului in instalatiile de ventilatie mecanica sau climatizare din cladiri rezidentiale, administrative, social-culturale, comerciale sau industriale.

 

Otelul zincat din care se confectioneaza tubulatura circulara precum si faltul de imbinare spiralat confera acesteia un nivel inalt de rigiditate. Interiorul tubulaturii din otel zincat are un grad inalt de luciu si netezime al suprafetei ce permite trecerea aerului fara a simti pierderi de presiune statica.

De asemenea tehnologia de executie a tubulaturii spiralate permite obtinerea de lungimi mari a tronsoanelor (standard pana la 6ml), asta ducand la micsorarea pierderilor de presiune datorate imbinarilor.

Comercializam si asiguram montaj deasemenea si pentru Tubulatura SPIRO.

...
Montaj Tubulatura ALP

Tubulatura pentru instalatii de ventilatie si climatizare din panou tip ALP.

Asiguram montaj tubulatura si piese speciale din ALP pentru instalatii de ventilatie si climatizare tubulatura rigida din aluminiu poliizocianurat.

Sistemul ALP de tubulatura rectangulara izolata pentru ventilatie, ventilatie cu recuperare de caldura, incalzire si aer conditionat prezinta o serie de avantaje:-Sistemul ALP utilizeaza spuma fabricata fara CFC, HCFC sau HFC pentru inalte niveluri de izolare termica si economisire substantiala de energie.-Economisire substantiala a timpului de asamblare si instalare, datorita greutati reduse - 1.4kg/mp; necesita suporti de sustinere din 4 in 4 metri.-Investitii putine de capital : consum redus, economia de timp si numarul redus de oameni necesar la montaj reprezinta investitii reduse.-Ignifug: clasa de combustibilitate a panourilor din care se realizeaza tubulatura rectangulara este C1 greu combustibil, practic neinflamabil, conform buletinului de incercari emis de INCERC Romania, precum si de LNE (Laboratorul National de Incercari al Italiei), Institutul Giordano, Laboratoarelel Nationale de Incercari si investigatii din Franta, Germania, Marea Britanie, Croatia, Ungaria, Polonia, Kuweit, Singapore, Slovenia, Spania.-Izolant termic: conductivitatea termica specifica 0.99 W/ m2K garanteaza un indice de economisire a energiei mai mare de 90%.-Rezistent: in comparative cu alte tipuri traditionale de canale de distributie a aeruluii, sistemul ALP are o rezistenta foarte buna la presiuni mari de aer si depresurizari bruste (1750Pa). De asemenea, panourile sunt rezistente la razele ultraviolete si la conditiile meteorologice nefavorabile.-Lavabil si igienic: sistemul este complet lavabil atat pe interior cat si pe exterior, garantand o igiena total. Pentru a se integra in mediul ambiant, tubulatura poate fi vopsita.

Tubulatura rectangulara din placi de ALP asigura izolare termica ridicata si contribuie substantial la economisire de energie.

Comercializam si asiguram deasemenea montaje de Tubulatura pentru instalatii de ventilatie si climatizare din panou tip ALP.

...
Proiectare Montaj Tubulatura

Realizam tubulaturi la comanda.

Masuram si oferim cea mai buna solutie clientului;Proiectam tubulatura astfel incat sa se incadreze cu ultimele standarde in vigoare si sa ofere conditii optime de functionare pentru fiecare proiect.