Pogo Service - service auto Bucuresti

Servicii

...
REPARATII MECANICA GENERALA

Motor, cutie, admisie aer

1. Schimb garnitura capac tacheti – fara accesorii                              

2. Schimb garnitura capac tacheti – cu  accesorii

3. Schimb garnitura chiuloasa – motoare benzina cu o axa cu came pana in 1998                                                                       

4. Schimb garnitura chiuloasa – motoare benzina cu 2 axe cu came din 1998 si motoare diesel

5. Schimb garnitura chiuloasa – cu demontare accesorii fata

6. Schimb garnitura saxofon

7. Schimb garnitura baie ulei – fara demontare punte

8. Schimb garnitura baie ulei – cu demontare punte

9. Schimb garnitura baie ulei – cu accesorii in baie                              

10. Reparatie motor – o axa cu came benzina pana in 1998

11. Reparatie motor – 2 axe cu came benzina sau diesel                    

12. Reparatie motor 5-6 cilindri in linie                                              

13. Reparatie motor 6-8 V                                                                

14. Schimb cablu ambreiaj

15. Schimb cablu km

16. Schimb cablu acceleratie

17. Montaj debitmetru aer

18. Montaj turbosuflanta

19. Curatat clapeta acceleratie

20. Curatat injectoare benzina / buc21. Curatat supapa EGR

...
Diagnoza Computerizata

In atelierul propriu, POGO SERVICE va ofera diagnoza computerizata cu testerul auto. Acesta se conecteaza prin portul de diagnoza OBD, ce este prezent pe marea majoritate a masinilor fabricate dupa anul 2000.

Interfata se conecteaza la mufa OBD a automobilului dumneavoastra si va da posibilitatea printr-un program ce ruleaza pe PC/Notebook sa vizualizati in timp real urmatorii parametrii: timp de injectie, avans, temperatura agent de racire, pozitie clapeta admisie aer,depresiune pe galeria de admisie aer etc.

De asemenea, puteti vizualiza si sterge urmatoarele erori: defectiuni ale calculatorului de injectie, defectiuni ale sondelor de oxigen, defectiuni ale injectoarelor cu indicara precisa a injectorului defect si a defectului, defectiuni ale bobinei de inductie cu indicarea precisa a ramurii defecte si a defectului, defectiuni ale climatizarii, defectiuni ale pompei de combustibil, defectiuni ale indicatoarelor luminoase din bord, defectiuni ale sistemului de franare/ABS, defectiuni ale sistemului de airbag, etc.

...
Revizii Aer Conditionat

Echipament electronic complet automat pentru instalatii de aer conditionat

 Service-ul nostru detine in dotare un echipament electronic automat (operatiile tehnologice fiind controlate de microprocesor) destinat instaltiilor de aer conditionat pentru autoturisme.

Sistem climatizare

Revizie ( proba vid si cu indicator de fisuri + incarcare freon + incarcare ulei compresor + control filtru polen si curea compressor )

 

...
Montaj Carlige Tractare

POGO SERVICE comercializeaza CARLIGE DE REMORCARE AUTO pentru toate tipurile de autoturisme, autoutilitare, masini de teren, carlige de diferite tipuri si modele

...
Service Roti

Efectuarea geometriei la rotile autovehiculului este una dintre operatiunile cele mai importante pe care orice posesor de autovehicul trebuie sa o realizeze periodic, pentru a preveni aparitia de evenimente rutiere nedorite sau a uzurii premature a unora dintre componentele sistemului de directie si suspensie.

Aceasta uzura prematura conduce de cele mai multe ori la cheltuieli mult mai mari decat cele presupuse de verificarea geometriei si corectarea acesteia. Service-ul nostru va vine in ajutor cu tehnologie de ultima ora ce permite reglarea unghiului de fuga cu ajutorul tehnologiei infrarosu.

...
Curatat Injectoare

In injectoarele electronice si cele mecanice de-a lungul exploatarii se creeaza depozite de reziduri datorita compozitiei organice a benzinei, si a impuritatilor din aceasta ce trec de filtrele care au rolul să le oprească.

Ciclurile repetate de pornire-functionare-oprire implicand schimbarea temperaturii motorului creeaza in timp modificarea parametrilor injectoarelor datorita acumularii de reziduuri in injector; dupa oprirea motorului componenta “light” din benzina ramasa in injector se volatilizeaza, iar impuritatile (rasini, lacuri, ceara, rugina) din benzina se depun in extremitatea inferioara a injectorului. Acestea se ard datorita supraincalzirii injectorului dupa oprirea motorului si in timp ajung sa creeze depozite care obtureaza sau chiar blocheaza orificiile (dimensiuni de ordinul micronilor) prin care se pulverizeaza benzina; de asemenea aceste depozite nu mai permit inchiderea perfecta a valvei din injector.

Dacă injectorul nu mai reuseste sa pulverizeze benzina conform parametrilor proiectati, daca cantitatea de benzina introdusa in cilindru nu mai poate fi controlata si in concordanta cu regimul de functionare al motorului atunci functionarea in conditii optime a motorului este compromisa. De exemplu daca injectorul nu inchide perfect dupa oprirea motorului, presiunea din circuitul de alimentare cu benzina va forta scurgerea unei cantitati de benzina prin injector in galeria de admisie pana la scaderea presiunii din circuitul de alimentare la valori aproape de zero.

...
Curatat Turbine

Multi dintre noi au auzit despre sistemele turbo ale autoturismelor, dar putini insa stiu care este principiul de functionare a unei turbine. Majoritatea cunosc doar faptul ca acest mecanism mareste puterea motorului.

Motorul, am putea spune, este un organism care respira, adica are nevoie de oxigen pentru a produce energie. In camera de ardere a motorului este incendiat amestecul dintre combustibil si aer, in urma caruia este produsa acea energie necesara deplasarii autoturismului. Etapa finala a acestui proces este eliminarea in atmosfera a substantelor rezultate in urma arderii.

Turbinele sunt dispozitive care aduc in cilindrii motorului o cantitate suplimentara de oxigen. O cantitate suplimentara de aer inseamna o ardere mai rapida a combustibilului, deci o portie suplimentara de energie pentru propulsarea autoturismului. Avantajul sistemelor turbo este faptul ca ele nu influenteaza asupra greutatii autoturismului.

Turbina auto este asemenea unei pompe de aer. Gazele de esapament care sunt eliminate din motor pun in miscare palele turbinei care imping aer in cilindrii motorului. Acest mecanism mareste puterea motorului. Ultimele inventii in domeniul tehnologiilor auto au permis ca turbinei simple sa-i fie adaugat un compresor, care are scopul sa micsoreze (comprime) volumul de aer, astfel, permitand utilizarea unei cantitati mult mai mari de aer la arderea combustibilului.

...
Vanzari Anvelope

Firma noastra comercializeaza anvelope  Nokian, Michelin, Continental, Dunlop, Good year, Pirelli, Fulda, Kormoran, Semperit,  Sava, Debica, Barum, Matador, Brigestone, Firestone, etc.

 

...
Vanzari Piese Import

Firma noastra aduce la comanda si comercializeaza subansamble auto pentru autoturisme de fabricatie straina si autohtona: elemente de caroserie, parbrize, suspensii, piese de directie si motor, frane, parti electrice, accesorii, lubrifianti si produse de intretinere, etc.

Categorii
Date de contact
0728859988
Str. Matei Voievod, Nr. 88, Sector 2, Bucuresti
Distribuie