Pogo Service - service auto Bucuresti

Despre POGO SERVICE

   Societatea Quattrodis Com SRL a fost infiintata in anul 2002.

       Prima activitate a fost distributia en gros de anvelope atat pentru autoturisme cat si pentru utilaj industrial, camioane si utilaj agricol.

       In anul 2003 am inceput si distributia de lubrifianti ADDINOL devenind distribuitor oficial al ADDINOL Lubricants Romania.

       In anul 2006 am deschis primul service - POGO1 in strada Matei Voievod, crescand dezvoltand si rafinand gama de servicii ajungand acum la ceea ce a consacrat POGO Service ca o marca serioasa in piata auto bucuresteana.

       La sfarsitul anului 2008 prima locatie a devenit neincapatoare si astfel am simtit nevoia extinderii. In asa fel incat la 21 Septembrie 2009 am inaugurat POGO2 in strada Ritmului 8 cu acces din Intrarea Magura Vulturului - vezi harta.

       Pentru cei care manifesta o grija speciala fata de autoturismul propriu, POGO SERVICE ofera servicii complete si facilitati pentru a  asigura confortul si siguranta necesara in efectuarea formalitatilor si reparatiilor necesare.

       O echipa profesionista, avand doua ateliere moderne si o dotare de ultima generatie, presteaza in timp record, la cel mai avantajos pret si cea mai buna calitate servicii de mecanica, diagnoza, servicii roti, si multe alte servicii - vezi lista servicii.

       Avem in dotare aparatura de diagnosticare de cea mai noua generatie, instalatii de curatat injectoare, scule si dispozitive speciale precum si documentatie pentru majoritatea autoturismelor de fabricatie occidentala.

      Un alt mare avantaj de care dispuneti apeland la serviciile noastre este locatia!

Este comod sa mergi la un service pozitionat la mica distanta de majoritatea mijloacelor de transport in comun.

 

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0728859988
Str. Matei Voievod, Nr. 88, Sector 2, Bucuresti
Distribuie