Phoenicia -clinica stomatologica-Bucuresti

Estetica dentara

...
Albirea dintilor

Zambetul nostru este un instrument de comunicare  si poate influenta semnificativ prima impresie a oamenilor. Un zambet sanatos ce lasa la vedere dintii albi stralucitori reda perceptia asupra combinatiei de sanatate si frumusete.

...
Albirea profesionala a dintilor

Multi pacienti considera ca a avea dintii albi este un lucru de dorit, fiind dispusi sa incerce diferite metode, fie acasa sau in cabinet pentru a obtine acest lucru. Folosirea pastelor de dinti cu efect de albire din comert asigura un zambet mai alb dar nu suficient de vizibil, moment in care pacientul consulta medicul dentist.

Albirea dentara se realizeaza numai in urma unei consultatii la medicul stomatolog, care va stabili cauza colorarii dintilor dumneavoastra si va alege metoda cea mai potrivita. In urma acestei consultatii va trebui, in primul rand, sa se realizeze o igienizare profesionala (detartraj, periaj profesional, air-flow).

Studiile clinice au demonstrat, de-a lungul timpului ca nu au existat imbolnaviri ale nervului dentar datorate produselor de albire. Este demonstrat stiintific ca albirea dentara realizata cu produse profesionale are un efect protector pentru dinti datorita continutului perfect dozat de saruri de fluor ce realizeaza concomitent cu albirea o remineralizare a structurilor dure dentare.

...
Bijuterii dentare

Bijuteriile dentare reprezintă o nouă tendință în stomatologia cosmetică. Ele sunt elemente decorative aplicate pe dinți cu scopul de a face zâmbetul cât mai stralucitor sau pentru a scoate în evidență o dantură frumoasă și armonioasă. Aceste mici piese pot fi din metale prețioase (aur, platina, argint) sau pietre prețioase și neprețioase (diamant, rubin, safir, smarald, cristale Swarovski).

...
Fatete dentare

Fatetele dentare reprezinta un strat subtire de material ce acopera suprafata externa, vizibila a dintelui pentru a-i imbunatati sau corecta aspectul frontal (forma si/ sau culoarea). Acestea creeaza un aspect firesc al danturii, datorita absentei metalului, oferind o transluciditate foarte apropiata de cea a dintilor naturali.