Opera Dental-clinica stomatologica-Bucuresti

Estetica dentara

Albire dentara
Albirea dentara este cea mai rapida si facila metoda de a-ti schimba zambetul. Dintii albi iti ofera incredere in tine si dau senzatia de sanatate, curatenie si tinerete.Nuanta de alb a dintilor este specifica fiecarui individ, precum coloritul parului sau al ochilor. Cu trecerea timpului, cromatica dentara naturala are de suferit din cauza unui cumul de factori, printre care alimentatia sau fumatul. Albirea dentara este recomandata cu precautie atunci cand esti insarcinata, esti diagnos..
Estetica Dentara (Cosmetica Dentara)
         ESTETICAAi doar o singura sansa de a lasa prima impresie. Tinuta, atitudinea si zambetul, te definesc. Un zambet perfect creste stima de sine si sansele de succes in orice domeniu. Dispunem de cea mai noua aparatura, de medici de top, de materiale revolutionare, de tehnici inovative si nedureroase. Impreuna, definim si decidem cea mai buna solutie, zambetul de vedeta fiind doar la un pas distanta. Fie ca alegem fatete dentare, coroane ceramice sau doar o simpl..
Coroane dentare
Coroanele dentare ceramice au capacitatea de a inlocui un dinte pierdut din punct de vedere structural si functional. Tinand cont de estetica, dar si de fiabilitate, ceramica este cea mai avantajoasa alegere pentru o restaurare dentara. Printre cele mai importante avantaje ale alegerii unei coroane ceramice se numara posibilitatea de a imita fidel dintitia naturala – gama variata de culori si grade de transparenta a materialului. Totodata, ceramica are o rezistenta recunoscuta in pr..