Omicron Service - Service autorizat Panasonic, Sony, JVC, Lenovo Bucuresti

Omicron Service

...
Omicron Service

Prin infiintarea firmei Omicron Service, devenita pana in acest moment service autorizat Panasonic, Sony, JVC, Lenovo s-a finalizat dorinta mai veche de a putea oferi Servicii de depanare pe segmentul aparaturii electronice de consum, in principal, dar si pe gama de telecomunicatiiaparatura broadcast si birotica, incercand sa venim cu toate resursele noastre materiale si umane pentru a rezolva rapid si la standarde de calitate inalte reclamatiile privind functionarea defectuoasa sau deloc a televizoarelor CRT, PLASMA si LCD, a sistemelor audio home-cinema, a echipamentelor de telecomunicatie si birotica, etc..

In plus, cunoscand bine facilitatile, fiabilatea si performantele aparatelor, oferim celor interesati informatii cu privire la cel mai potrivit aparat ce ar corespunde pe deplin necesitatilor posibililor clienti si, de asemenea, le putem si vinde si livra produsele respective, oferind astfel un pachet complet de la consilierea pentru achizitie, livrare pana la suport tehnic si, daca este cazul, service.

Omicron Service activeaza de 4 ani, devenind in acest timp cel mai important service Panasonic. In acest moment ne concentram si pe indeplinirea cerintelor specifice unui alt brand important de pe piata, sperand ca in timp scurt sa devenim, de asemenea, un centru Service Sony important. In acleasi trend de dezvoltare si datorita calitatii serviciilor prestate catre clienti, am incheiat inca 2 colaborari importante pentru service Lenovo si service JVC.

Nu in ultimul rand aduc in atentie si colaborarea cu magazinele Altex si Media Galaxy, unde sunt branduri diverse pentru care asiguram service, aici amintind Miria, Sanyo, etc.

Cu speranta ca orice vizitator pe site-ul nostru venit de voie, de nevoie va intalni un posibil sprijin in rezolvarea, din multele probleme pe care le are cineva intr-o zi, pe cele legate de aparatele din casa sau de la firma existente sau dorite, va doresc internet fara intreruperi, programe HD si 3D multe si atragatoare, nu va doresc socuri de tensiune electrica, nu descarcari electrice, nu apa, cafea, bere, etc. turnate in aparate si, nu in ultimul rand, va doresc multa sanatate.

Categorii
Date de contact
0212242661; 0724071632
Str. Turda, nr. 125, bl. 3, sc. 1, ap. 1, parter, sector 1, Bucuresti
Distribuie