Omicron Service - Service autorizat Panasonic, Sony, JVC, Lenovo Bucuresti

Parteneri

Colaborarea cu Panasonic Romania, acum Panasonic Marketing Europe GMBH Wiesbaden Germania-Sucursala Romania, este foarte veche, atat de veche de crezi ca Panasonic suntem noi.. Nu, noi suntem Omicron Service si lucram pentru Panasonic de parca am fi Panasonic Service.

Incepand cu 1 februarie Sony ne-a acordat autorizarea de a fi dealer direct pentru Service Sony, apreciind astfel eforturile noastre de a veni in intampinarea problemelor clientilor cu promptitudine si profesionalism.

Sunt multi clienti fani ai produselor Sony, produse care indeplinesc atat criterii de calitate cat si de design, fiabilitate, usurinta in utilizare, etc. Serviciile catre clientii care apeleaza la Service Sony trebuie sa fie la inaltimea produselor, aceasta fiind o provocare, dar si o satisfactie pentru noi, Omicron Service.

JVC un nou rasarit, un nou inceput pentru noi. Speram sa transformam inceputul intr-o colaborare intensa, iar JVC sa ne aiba in portofoliu ca cel mai bun Service JVC.

Service Lenovo pentru depanare laptopuri Lenovo si monitoare Viewsonic, etc. este asigurat printr-un contract cu firma din Ungaria Profi Service, iar colaborarea cu acestia s-a dovedit foarte buna, spre beneficiul tuturor, dar in special al clientilor. Service Lenovo pentru clienti din Romania prin Omicron Service.

Galerie foto
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0212242661; 0724071632
Str. Turda, nr. 125, bl. 3, sc. 1, ap. 1, parter, sector 1, Bucuresti
Distribuie