Engine Oil - Incarcare cu freon auto Bucuresti

Incarcare freon auto Audi

...
Incarcare freon auto Audi

Dupa o iarna grea, fara doar si poate majoritatea automobilelor ”se resimt”, mai ales ca multi dintre soferi nu opereaza la capacitate maxima sistemele de climatizare, acestea functionand  pe o perioada restransa de timp.

Accesarea ocazionala a sistemului de climatizare deseori se resimte in jurul aparitiei sezonului cald deoarece exista posibilitatea scaderii randamentului de lucru a acestuia, un lucru pe care cu siguranta nu vi-l doriti, mai ales la un automobil Audi, facut pentru eleganta si senzatii tari.

Indiferent ca detineti un automobil din seria RS, A sau modele care pot cocheta oricand cu termenul de colectie, trebuie sa stiti ca functionarea acestor sisteme impune anumiti parametrii de lucru.

Deseori, schimburile de caldura, circuitul lichidelor fluide precum freonul sau uleiul pentru compresoare pot influenta bunul mers al instalatiei, langa care se adauga si diferite impuritati, inmagazinate daca nu s-a intervenit o perioada de timp ceva mai indelungata.

Importanta freonului se dovedeste de multe ori a fi decisiva, deoarece la nivelul unui automobil lichidul refrigerant conduce la identificarea parametrilor de confort adecvati la nivelul unui autoturism, acesta alimentand intreaga retea conform specificatiilor de lucru.

Servicii personalizate pentru clienti comozi

Daca sunteti una din persoanele care urasc cozile, locurile aglomerate sau dupa caz formalitatile cand vine vorba de achizitionarea unor lucruri sau intampinarea unor servicii noi iti propunem o modalitate unica de interventie, anume cea la domiciliu!

La cererea ta ne putem deplasa in orice locatie din capitala tarii pentru a efectua reviziile potrivite ale instalatiei de climatizare, maximizand randamentul de functionare al acesteia.

Stiai ca o asemenea interventie poate depista accidental si alte probleme ale aceleiasi instalatii?

Deseori se pot descoperi accidental si alte fenomene, iar noi suntem aici sa te ajutam, datorita aparaturii de lucru profesionale, adaptate la nevoile si rigorile oricarui autoturism modern al secolului nostru.

Altfel spus, iti putem comunica daca este nevoie sa schimbi un filtru habitaclu, sa efectuezi o igienizare cu substante  antiseptice la o instalatie de climatizare sau daca este necesar sa se intervina asupra factorilor de mediu care influenteaza buna functionare a intregului circuit interior.

Ne poti cauta atat telefonic cat si prin e-mail

Indiferent cum iti este la indemana, poti programa o asemenea interventie la domiciliul tau ori de cate ori se apropie termenul reviziei, semnalat de indicatorii din bord sau de manualul tehnic al masinii. Tot ce ai de facut este sa accesezi Incarcare freon auto Audi , iar noi vom veni cu solutii pentru tine!

Studiile arata ca in mod constant, majoritatea automobilelor isi pierd peste 10-15% din compozitia totala a freonului, mai ales in timpul sezonului rece, acolo unde parametrii de functionare se schimba, situatie in care cu siguranta vrei sa iti dotezi automobilul cu echipamentul potrivit pentru a sustine activitatea timp indelungat.

O interventie facuta acum si o investitie adecvata te pot ajuta sa te bucuri la nivelul automobilului tau de deplin confort, mai ales daca petreceti foarte mult timp in trafic la nivelul unei zile.

In doar o ora, nu numai ca putem finaliza efectuarea acestui serviciu, dar va fi eliberat si un certificat de interventie pentru a-ti clarifica faptul ca toate instrumentele cu care s-a operat sunt in conformitate cu cerintele actuale pentru a sustine buna functionare a sistemului tau de climatizare!