Engine Oil - Incarcare cu freon auto Bucuresti

Despre noi

Indiferent de cate ore petreceti la nivelul propriului autoturism, confortul este prioritar, iar acesta deseori se datoreaza functionarii adecvate a instalatiei de climatizare, fie in timpul sezonului rece, fie in timpul celui cald.

  Insa, functionarea adecvata a sistemului de climatizare auto presupune formarea unor circuite de inalta frecventa la nivel interior, iar unul din elementele componente indispensabile este de departe freonul.

   Acesta este un compus obtinut pe cale organica, folosit indeosebi ca agent frigorific in mai multe situatii, fara ca un autoturism sa faca exceptie.

Cum viata aglomerata atrage de la sine o sumedenie de obligatii si sarcini, cu siguranta ca o actiune de incarcare cu freon auto ar putea necesita ceva timp, mai ales pentru a depista un service autorizat sau dupa caz unul care propune preturi corecte.

In acest caz Neoclim va ofera serviciile neconditionat, avand o experienta vasta in spate, si o echipa de interventie care efectueaza serviciile prompt, cu aparatura profesionala de ultima ora.

Daca aveti in proprietate un autoturism sub egida siglei Citroen, BMW, Dacia, Volkswagen sau Audi atunci cu siguranta intrebuintarea poate fi mai mare, deoarece dotarile sunt cat se poate de avansate, iar interventia se poate face doar sub manualul producatorului tehnic, sub stricte indicatii.

Astfel, pentru a obtine servicii personalizate destinate autoturismului dumneavoastra propriu este nevoie de o echipa care sa cunoasca tehnica auto, dar si modul de interventie.

Avand aparatura mobila, putem face un diagnostic de climatizare al masinii dumneavoastra la fata locului, pentru a identifica eventualele neconcordante ale sistemului cadru sau dupa caz, pentru a pregati autoturismul si instalatia de climatizare pentru perioada urmatoare.

ATENTIE :  Aceste servicii pot fi furnizate doar daca instalatia de climatizare  functioneaza adecvat si nu sunt semnalate scurgeri, reparatiile ulterioare neintrand in misiunea echipei noastre.

Ne rezervam dreptul de a modifica ofertele de pret fara a face un aviz ulterior, dar pastrand un raport de calitate-pret adecvat pentru preferintele tuturor cumparatorilor.

Galerie foto
  • ...
  • ...