Mifa Systems - Sisteme de securitate Bucuresti

Instalatii electrice curenti slabi

...
Detectie si alarmare la efractie - Interna si perimetrala

Sistemul detectie si alarmare la efractie poate  monitoriza si proteja  atat obiective mici (resedinte, magazine , sucursale bancare, sedii de birouri s.a.) cat si obiective complexe (aeroporturi, unitati militare, aplicatii industriale) cu ajutorul echipamentelor de detectie si semnalizare pe cale acustica si vizuala.

In functie de solicitarile beneficiarului cat si respectarea legislatiei in vigoare, pentru securizarea perimetrala a proiectului se utilizeaza detectoare specifice, dispozitive de alertare, dispozitive de activare sau dezactivare a intregului perimetru sau a unor partitii din acesta, dispozitive de avertizare sonora si optica si dispozitive de transmitere a alarmei catre centrala pentru declansarea acesteia.

O securizare unitara insa presupune utilizarea tuturor acestor echipamente si dispozitive care sa elimine din start accesul persoanelor neautorizate in perimetrul vizat, sustragerea sau distrugerea de bunuri, sau chiar ranirea/pierderea de vieti omenesti in cazul sesizarii si interventiei impotriva acestora.

Cu o experienta in domeniu de 14 ani, Mifa Systems este partenerul tau de incredere in domeniul sistemelor de detectie si alarmare la efractie oferindu-ti solutii fiabile si inovative integrate.

Solutiile de detectie si alarmare la efractie sunt integrabile cu sistemele de supraveghere video, sisteme de detectie si alarmare la incendiu, control acces, BMS, SMART Home, s.a.

Echipa noastra este mereu la curent cu tot ce inseamna inovatia echipamentelor de detectie si alarmare la efractie si ofera cele mai performante solutii, bazandu-se pe tehnologii de top si producatori de renume: Siemens, Paradox, DSC, Honeywell, Keyguard.

...
Sisteme detectie si alarmare la incendiu

Oferim solutii flexibile pentru detectia de incendiu, adaptate specificului fiecarui obiectiv: detectie, semnalizare si avertizare incendiu, actionari si interconectari cu alte sisteme (instalatii electrice, instalatii HVAC, sisteme desfumare, sisteme sonorizare Public Address, Smart Home, BMS, sisteme Control Acces, etc), sisteme de stingere incendiu cu agenti curati (Novec-1230), detectie gaze periculoase: monoxid de carbon (in parcari), gaz metan, dioxid de carbon, oxigen, azot, amoniac, hidrogen sulfurat, s.a.

Mifa Systems Group colaboreaza cu cei mai importanti producatori de tehnologii si echipamente in domeniu: Honeywell (Esser), Bosch, Polon Alfa, Schrack, Siemens s.a, care ne pun la dispozitie intreaga gama de produse din acest sector: detectori de fum, detectori de temperatura, detectori multicriteriali (fum si temperatura) detectori de flacara, detectori de gaz, sistem de detectie a fumului prin efect de aspiratie, detectia fumului cu ajutorul camerelor de supraveghere VIDEO, centrale adresabile si conventionale, sirene, butoane.

Pornind de la scenariul de siguranta la foc, va oferim solutia potrivita, configurata cu respectarea si aplicarea normativelor si a standardelor romanesti si europene.

...
Supraveghere Video

Parte importanta a unui sistem de securitate complet, supravegherea video sau Televiziunea cu circuit inchis, reprezinta o solutie importanta recomandata de catre Mifa Systems partenerilor sai pentru a asigura singuranta maxima a obiectivelor vizate si reducerea considerabila a costurilor de operare.

 

Mifa Systems colaboreaza doar cu branduri de top si implementeaza sisteme de securitate utilizand doar echipamente ultra performante care sa vizeze claritatea si precizia imaginilor si a inregistrarilor video, oferind in acelasi timp si alte avantaje proceselor de business precum alerte generate de anumite situatii sau informatii utile pentru bunul mers al functionarii obiectivelor.

Gama de echipamente pentru supraveghere video implementata de catre Mifa Systems Group este variata si adaptata tuturor tipurilor de proiecte si sisteme si include: camere video IP (dome, box, bullet, speed-dome), camere termale, infrastructura IP&Comunicatii- retele date/voce, componente hardware, recordere video IP, sisteme de stocare date, servere, software de management video, video display, videowall, controlere si procesoare video.

Solutiile de Televiziune cu circuit inchis sunt integrabile cu sisteme Control Acces, BMS, SMART Home, sistemele de alarmare la efractie.

Printre brandurile de echipamente, sisteme, tehnologii si software implementate de Mifa Systems enumeram: Axis, Bosh, Sony, Hikvision, Dahua.

...
Control Acces

Ramura cea mai importanta in securizarea locatiilor si a bunurilor o reprezinta sistemele de control acces iar utilitatea acestora consta in necesitatea de a limita accesul anumitor persoane si de a permite persoanelor autorizate sa aiba acces usor in zone prestabilite.

 

Tot in aceasta zona de servicii includem si pontajul, serviciu ce presupune monitorizarea unei persoane din momentul accesului sau in interiorul unui obiectiv securizat pana la parasirea acestuia indicand cu precizie zona unde cardul de acces a fost folosit/cod s.a.

In prezent exista tehnologii de ultima generatie care permit utilizarea cartelei de proximitate, tag-ului de proximitate, citirea retinei, citire amprentei sau a codului de acces.
Sistemele de control acces pot fi de tip stand alone si integrabile, de tip mecanice, electronice, software, offline sau online, wireless sau cablate.

Totodata sistemele de control acces pot fi:
• Sisteme de tip stand-alone, sisteme ce functioneaza cu ajutorul cartelei sau a codului de acces, a tag-ului sau a amprentei
• Sisteme complexe de control acces ce utilizeaza ca instrumente de acces cititoarele de control acces, cartele/ carduri de control acces, yale, butoane, electromagneti, amortizoare si turnicheti
• Yale de control acces prin utilizarea cartelelor de proximitate sau a amprentei
• Turnicheti, porti rotative si bariere auto

Solutiile de Control acces sunt integrabile cu sistemele de detectie si alarmare la incendiu, BMS, SMART Home, sistemele de detectie si alarmare la efractie, sisteme de supraveghere video, sisteme de interfonie si video-interfonie.

Specialistii Mifa Systems ofera intotdeauna cele mai avansate solutii , integrand o gama larga de echipamente si tehnologii care sporesc eficienta securizarii business-ului Dvs., echipamente si tehnologii apartinand marilor producatori in domeniu, precum: Assa Abloy, Bosch, Came, Beninca, Nice, Hub Parking, Roessler, K-Tech s.a

...
Solutii de Interfonie

Solutiile de interfonie si video interfonie sunt cele mai simple si rapide cai de comunicare intre persoane din spatii diferite. Acestea reprezinta punctele de interactiune intre operatorii si utilizatorii unui astfel de sistem.

 

Concret, prin intermediul unui astfel de sistem utilizatorul poate afla pe cine urmeaza sa primeasca in incinta obiectivului, poate permite sau refuza accesul acestei persoane in interior, poate comunica verbal cu aceasta sau poate vedea video persoana care o apeleaza.

Sistemul de interfonie controleaza de la distanta yala electromagnetica pentru a permite sau ignora accesul in incinta.

Deasemenea sistemul de interfonie permite setari de acces in intervale orare.
Designul compact ofera protectie impotriva actelor de vandamlism si a intemperiilor, montarea acestor echipamente putand fi facuta in orice mediu si pe orice suprafata, atat in exterior cat si in interior.

In principiu interfonul/videointerfonul joaca trei roluri: securitate, comunicatie si home comfort. Poate fi integrat si operat impreuna cu sistemul de detectie si alarmare la efractie, sistemul de control acces, sistemul de comunicatii telefonice sau incadrandu-se in conceptului de automatizari de casa inteligenta, sistemul de detectie si alarmare la incendiu , BMS.

Printre functiile suplimentare ale sistemului de interfonie/videointerfonie regasim:
• lista electronica a locatarilor
• panourile exterioare iluminate
• afisarea numarului casei/ a imobilului intr-un modul iluminat, vizibil de la distanta ziua si noaptea
• aprinderea luminii pe casa scarii imobilului si/sau la actionarea cartelei de acces
• imaginile color de foarte buna calitate transpuse pe monitorul video din interior: camera video are unghi mare de vizualizare, iluminare infrarosu, functionare ireprosabila la temperaturi intre -20…+60° C

Sisteme de interfonie pot fi audio si video, sisteme analogice sau IP.

Cu o experienta de 14 ani in domeniul sistemelor de securitate Mifa Systems implementeaza intreaga gama de ehipamente performante ale marilor producatori in domeniu: Commax, Genway, Electra, Siemens, Hickvision, Dahua.

...
Solutii antifurt (EAS)

Randamentul implementarii solutiilor de EAS in spatiile comerciale  este transpus prin cresterea semnificativa a vanzarilor in raport direct cu scaderea furturilor, scaderea costurilor pentru personal de securitate si cu cresterea numarului de clientilor multumiti care cumpara degajati fara a fi urmariti de priviri suspicioase.

 

Solutiile de EAS se impart in doua categorii:

1) SISTEME ANTIFURT IN RADIOFRECVENTA 8.2MHZ
Avantaje: sunt mai accesibile financiar
Dezavantaje: dimensiuni relativ mari ale etichetelor albe sau cu cod de bare fals.

Pentru o securizare adecvata specialistii Mifa Systems Group cunosc importanta amplasarii antenelor antifurt departe de usi metalice sau structuri metalice, iar alimentarea sa fie facuta pe circuite separate de siguranta.

Componentele unui sistem antifurt in radiofrecventa sunt:
• antenele antifurt
• dezactivatoare etichete adezive
• detasatoare taguri rigide
• etichete adezive de unica folosinta dezactivabile
• tag-uri antifurt refolosibile fara posibilitate de dezactivare

2) SISTEME ANTIFURT ACUSTO-MAGNETICE 58 KHZ:
Avantaje: au etichete adezive cu cod de bare si tag-uri rigide de dimensiuni mai mici
Dezavantaje: pret ridicat si programare complexa.

Componentele unui sistem antifurt in radiofrecventa sunt:
• porti antifurt
• dezactivatoare etichete adezive
• detasatoare tag-uri rigide
• etichete adezive de unica folosinta dezactivabile
• tag-uri antifurt refolosibile fara posibilitate de dezactivare.

Cele mai recomandabile tag-uri folosite impotriva vandalizarii sunt tagurile de tip x55 si r55, si supertag-urile cu dispozitiv special de deschidere.
Solutiile de antifurt/EAS sunt integrabile cu sistemele de detectare si alarmare la efractie si supraveghere video.

Specialistii Mifa Systems ofera intotdeauna cele mai avansate solutii, integrand o gama larga de echipamente si tehnologii care sporesc eficienta securizarii business-ului Dvs., echipamente si tehnologii apartinand marilor producatori in domeniu, precum: Sensormatic, Nedap, Tagit, Cross Point s.a

...
Solutii de adresare publica si sonorizare

Mifa Systems Group implementeaza cele mai actuale solutii si tehnologii in domeniul de Public Address cu utilitate in adresarea publica din cadrul cladirilor cu aflux mare de persoane, cladiri de birouri si administrative, universitati, spitale, sali de spectacol, centre comerciale, hoteluri, aeroporturi, gari, metrou etc., si alarmare in caz de urgenta, constituind o componenta esentiala a sistemului integrat de securitate si siguranta.

 

Sistemele Public Address se pot implementa si pentru sali de conferinta pentru orice ocazii: de la intalniri de discutii pana la conferinte internationale, cu traducere in mai multe limbi.

Sistemele de Public Address sunt recomandate in principal in cadrul obiectivelor unde este necesar un sunet ambiental de intensitate medie (cu acoperire uniforma a sunetului) si un sistem de difuzare a anunturilor sau mesajelor informative preinregistrate sau live.

Printre caracteristicile sistemelor de Adresare Publica si sonorizare enumeram:
1) pot fi folosite atat in interiorul spatiilor/ obiectivelor cat si in exteriorul acestora
2) sunt flexibile- configurate in functie de cerinte specifice
3) exista o gama variata de modele cu caracteristici tehnico-functionale variate astfel incat sa satisfaca orice cerinta
4) asigura o acoperire uniforma a sunetului
5) aria de adresare poate fi impartita pe zone
6) volumul este reglabil pe fiecare zona in parte
7) permit difuzarea anunturilor preinregistrate, sau difuzarea live a anunturilor de informare sau alertare in caz de incendiu
8) permit difuzarea de muzica ambientala pe fiecare zona sau pe mai multe zone
9) sunt rezistente la vandalism si intemperii (pentru sistemele de exterior)

Sistemele de adresare publica si sonorizare sunt integrabile cu sistemele de detectie si alarmare la incendiu, BMS, SMART Home, sistemele de detectie si alarmare la efractie s.a.

Echipa noastra este mereu la curent cu tot ce inseamna inovatia echipamentelor de adresare publica si sonorizare si ofera cele mai performante solutii, bazandu-se pe tehnologii de top si producatori de renume: Bosch, Bose, Sony, Pioneer.

...
Solutii de voce-date

Sistemul de voce-date reprezinta una din cele mai importante componente ale sistemului de comunicatii moderne, fara de care o activitate profesionala din zilele noastre nu s-ar putea desfasura.

 

Sistemele de voce-date sunt instalatii complexe, avand in componenta infrastructuri de cabluri (UTP, FTP, fibra optica, cabluri de telefonie, etc.), echipamente active (servere, centrale telefonice, switchuri, routere, mediaconvertoare, etc.) si echipamente pentru posturile de lucru (prize voce-date, posturi telefonice, sisteme videoconferinta, PC-uri, tablete, smartphone-uri, smart-TV-uri, camere video, etc.).

Mifa Systems Group ofera servicii complete de cablare structurata pentru retele de voce-date, indiferent de complexitatea conexiunilor ce trebuie realizate sau de tipul de terminale utilizate.
Realizam retele de voce-date pentru cladiri industriale si spatii de birouri, institutii sau cladiri administrative de orice tip, solutiile oferite de noi permitand obtinerea unei structuri fiabile si sigure, cu un grad mare de flexibilitate.

Structura unei retele de voce-date se alege in functie de dimensiunea cladirii si de necesarul de posturi de lucru.

Retelele de voce date au in componenta urmatoarele elemente:
• Cablul – prin intermediul caruia se transmit informatiile
• Rack-ul/uri – sunt dulapurile de distributie
• Prize – prin intermediul lor, utilizatorul are acces fizic la retea
• Patch panel-uri – componentele care sunt montate in rack-uri, in care se conecteaza capetele cablurilor care vin de la prize.

Sistemele de adresare publica si sonorizare sunt integrabile cu sistemele de detectie si alarmare la incendiu, BMS, SMART Home, sistemele de detectie si alarmare la efractie, sistemele de supraveghere video, video/interfonie IP.
Echipa noastra este mereu la curent cu tot ce inseamna inovatia echipamentelor de voce-date si ofera cele mai performante solutii, bazandu-se pe tehnologii de top si producatori de renume: Cisco, Legrand, Nexans, Schrack, Excel.

...
Nurse Call (Apelare asistenta)

Solutiile Nurse Call au aparut din necesitatea in mediul medical de apelare imediata a personalului medical de catre pacientul prezent in rezerva medicala.

 

Astfel, solutiile Nurse Call sunt recomandate in principal pentru semnalizarea urgentelor in spitale, permitand contactarea si alertarea personalului de ingrijire atat acustic cat si vizual de catre pacient prin apasarea unui buton.

Printre avantajele solutiilor Nurse Call enumeram:
• imbunatatirea calitatii actului medical
• interventia personalului medical in timp util pentru solutionarea unor situatii de urgenta
• cresterea satisfactiei pacientilor si a increderii acestora in personalul medical
• platforma de comunicare special conceputa pentru spitale si clinici cu scopul de a imbunatati semnalarea acustica si vizuala in cazul unei urgente, prin apasarea unui buton
• reducerea timpului de interventie a echipei de interventie catre pacienti care permite un grad ridicat al fluiditatii comunicarii
• echipamente cu design placut, rezistente in timp si usor de folosit, cu posibilitate de integrare in orice aplicatie de adresare publica, telefonie, CATV, controlul luminozitatii din salon prin folosirea unui singur dispozitiv (o telecomanda) montat la patul fiecarui pacient.

Solutiile Nurse Call permit:
• dentificarea precisa a apelantului (ora, data, locatie)
• apelare diferentiata – normala sau de urgenta
• inregistrarea apelurilor efectuate
• prioritizarea apelurilor
• integrare cu sistem de paging
• raportare detaliata a apelurilor efectuate si a activitatii personalului de ingrijire.

Astfel dialogul pacient- cadru medical este posibil si complet eficient prin intermediul solutiei de Nurse Call pe care o propunem tuturor centrelor medicale si centrelor de ingrijire care au capacitatea de a gazdui pacienti.

Mifa Systems Group intelege necesitatea desfasurarii actului medical in conditii premium si sustine si propune solutii bazate pe tehnologii fiabile si de ultima generatie ai marilor producatori de echipamente: Intercall, Schrack , Polon Alpha s.a.

...
Sisteme de automatizare

Solutiile de automatizari se incadreaza printre criteriile principale de securizare si siguranta, indiferent ca este vorba despre imobile mici (de tip locuinta/resedinta) sau despre acces rezidential, comercial sau industrial.

 

Mifa Systems Group recomanda solutiile de automatizari ale portilor si usilor de garaj intrucat printre beneficiile acestora enumeram:
• permit sau restrictioneza accesul in special al autovehiculelor
• rezistenta sporita la efractie
• durabilitate si stabilitate in timp
• nu necesita intretinere (reductorul folosit in toate cazurile este inchis ermetic si contine un ulei special sub presiune care nu trebuie schimbat)
• temperaturile de functionare se incadreaza intre -35° si +55° Celsius
• inchidere si deschidere silentioase
• asigura un confort sporit diminuand la minim efortul uman la deschidere unei porti
• sistemul se actioneaza din telecomanda sau manual, prin intermediul unui buton cu cheie (in cazul intreruperii curentului electric)

Specialistii Mifa Systems ofera intotdeauna cele mai avansate solutii , integrand o gama larga de echipamente si tehnologii care sporesc eficienta securizarii business-ului Dvs., echipamente si tehnologii apartinand marilor producatori in domeniu, precum: Beninca , Came, Proteco.

Sistemele de automatizari ale portilor si usilor de garaj sunt integrabile cu sistemele de control acces.

...
Sisteme integrate

Cunoscut si sub denumirea de BAS (Building Automation System)- Sistem de automatizare a cladirii sau Sistem de cladiri inteligente, este utilizat in cadrul marilor proiecte (lanturi de hoteluri, mall-uri, spitale, etc) scopul acestui sistem constand in eficientizarea functionarii cladirii, reducerea cheltuielilor aferente mentinerii in functiune a cladirii din punct de vedere energetic dar si al resurselor umane necesare, garantand confortul si oferind un mediu luxos, extinde durata de viata a echipamentelor si a subsistemelor si creste gradul de securitate si siguranta in cladiri.

Printre principalele functii ale sistemelor de automatizare (management) al cladirilor enumeram:
• controlul termic sincron al circuitelor de incalzire
• controlul circuitelor de alimentare cu apa
• controlul instalatilor de iluminat
• controlul instalatilor de ventilatie
• controlul sistemelor de supraveghere video
• controlul sistemelor de detectie si alarmare la incendiu
• controlul instalatilor electrice
• controlul sistemelor de control acces

Deasemenea Sistemele BMS asigura:
• monitorizarea starii sau a valorilor tuturor parametrilor din sistem;
• inregistrarea evolutiei parametrilor din sistem
• controlul automat al parametrilor in functie de solicitarile ocupantilor
• actionarea asupra unor echipamente pentru reglarea parametrilor
• alarmarea in caz de avarii, situatii de urgenta
• informarea intr-un sistemul unitar a ocupantilor/administratorilor in functie de nivelul de comunicare

Avantajele implementarii unui sistem BMS:
• Reducerea costurilor cu energia
• Reducerea costurilor de administrare
• Reducerea costului de intretinere a echipamentelor
• Asigurarea controlului asupra cladirii de la distanta
• Obtinerea unor parametri de confort specifici activitatilor desfasurate
• Minimizarea timpului de interventie pentru remedierea defectiunilor
• Cresterea duratei de viata a instalatiilor si echipamentelor
• Flexibilitate in procesul de mentenanta

Solutiile de BMS integreaza toate sistemele de securitate, siguranta si control, precum: sistemele de detectie si alarmare la incendiu, control acces, SMART Home, s.a.

Specialistii Mifa Systems ofera intotdeauna cele mai avansate solutii, integrand o gama larga de echipamente si tehnologii care sporesc eficienta securizarii business-ului Dvs., echipamente si tehnologii apartinand marilor producatori in domeniu, precum: Legrand, Bticino, Climatherm.

Categorii
Date de contact
0727000939; 0728631177
Aleea Lacul Morii, nr. 127-129, sc. A, parter, ap 11, Sector 6,
Distribuie