Mifa Systems - Sisteme de securitate Bucuresti

Instalatii electrice curenti tari

...
Instalatii electrice de medie si joasa tensiune

Mifa Systems Group implementeaza sisteme de instalatii electrice proiectate si executate numai cu materiale si echipamente electrice omologate de catre unitati autorizate in acest scop.

Alegerea materialelor si echipamentelor electrice se realizeaza prin incadrarea lor in prevederile normativului I.7-2011.

In executia instalatiilor electrice Mifa Systems Group tine intotdeauna cont atat de proiectul tehnic cat si de precizarile din caietul de sarcini, caiet de sarcini ce poate face referire la urmatoarele etape ale implementarii: materiale si echipamente, montajul si implementarea instalatiilor electrice pe santier, probe si verificari pentru punerea in functiune.

Instalatii electrice de curenti tari pot fi interconectate cu instalatiile de curenti slabi: cu sistemele de detectie si alarmare la incendiu, control acces, BMS, SMART Home, sistemele de alarmare la efractie s.a.

Echipa noastra este mereu la curent cu tot ce inseamna inovatia echipamentelor de instalatii electrice  si ofera cele mai performante solutii, bazandu-se pe sisteme, echipamente si software inovative produse de companiile de renume din domeniu precum: Legrand, Gewiss, Noark, Bticino, Schneider.

...
Panouri fotovoltaice

Captarea radiatiilor solare cu ajutorul panourilor fotovoltaice este una dintre cele mai performante si rentabile solutii pentru inlocuirea energiei clasice.

Panourile fotovoltaice pot fi amplasate pe orice tip de acoperis, iar pentru randament maxim conditiile amplasarii sunt ca aceastea sa nu fie umbrite de obstacole (copaci, cladiri mai inalte s.a) si sa fie orientate catre sud.

Se poate opta si pentru montajul sistemelor fotovoltaice la nivelul solului, dezavantajul fiind suprafata mare ocupata.

Mifa Systems Group implementeaza instalatii solare fotovoltaice de mici, medii si mari capacitati, cu si fara stocare de energie, pentru utilizatorii rezidentiali si industriali, sisteme fotovoltaice on grid, hybrid sau off grid, de inalta calitate si durabilitate.

Un sistem de panouri fotovoltaice cuprinde:
– Panouruile fotovoltaice
– Invertoarele panourilor fotovoltaice
– Controlere baterii/ acumulatori solari
– Accesorii automatizare sisteme fotovoltaice
– Accesorii montaj panouri fotovoltaice.

...
Instalatii de incalzire prin compensare aer

Pompe Condensare Aer

Pompele de compensare aer sunt sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura.

Obiectivul acestor sisteme consta in eficienta energetica a locuintei, consumul minimal de energie sau chiar standardul de locuinta pasiva.

Printre avantajele implementarii sistemelor/pompelor de condensare aer enumeram:

  1. Minimizarea consumului de energie pe timp de iarna chiar si in conditii extreme de inghet
  2. Unitatea functioneaza fara preincalzirea aerului de afara ceea ce altfel ar fi necesar: schimbatorul de caldura permite unitatii sa mentina un nivel optim de umiditate in interiorul locuintei, aspect foarte important pentru sanatate
  3. Un senzor de bioxid de carbon controleaza continuu zona de iesire a ventilatiei astfel incat sa puteti respira mereu aer proaspat
  4. Unitatea semnalizeaza automat necesitatea schimbarii filtrelor cat si a service-ului atat prin semnale vizuale cat si printr-o aplicatie de mobil
  5. Aplicatia furnizeaza o vedere clara de ansamblua a operatiilor si a consumului unitatii cu recuperare a caldurii
  6. Sistemul poate monitoriza consumul de energie al intregii locuinte, oricand, de oriunde.

...
Automatizari tablouri electrice

Specialistii Mifa Systems Groupe, acreditati si cu experienta in domeniul instalatiilor electrice de curenti tari va ofera solutii fiabile in uzinarea si punerea in functiune ale tablourilor electrice pentru sisteme de desfumare, climatizare si alcatuirea tablourilor pentru vitali, pentru cele mai complexe proiecte.

In realizarea proiectelor de instalatii electrice industriale Mifa Systems Group pune in prim plan reducerea consumului de energie electrica si eficacitatea produselor finale utilizate in instalari.
Mifa Systems Group implementeaza solutii, echipamente si tehnologii de ultima generatie ale marilor producatori:Legrand, Gewiss, Noark, Bticino, Schneider s.a

Solutiile de instalatii electrice sunt integrabile cu sistemele de detectie si alarmare la incendiu, control acces, BMS, SMART Home, sistemele de alarmare la efractie s.a.
• Automatizari tablouri electrice pentru Sisteme Desfumare
• Automatizari tablouri electrice pentru Sisteme Climatizare
• Automatizari tablouri electrice pentru Alimentarea Sistemelor Vitale
• Uzinarea tablourilor electrice de siguranta

Categorii
Date de contact
0727000939; 0728631177
Aleea Lacul Morii, nr. 127-129, sc. A, parter, ap 11, Sector 6,
Distribuie