Pepinierele Roman - servicii specifice infiintarii si intretinerii plantatiilor pomi- viticole

Arbusti fructiferi

...
Zmeur - Cayuga

  • Descriere: Planta este foarte viguroasa, cu capacitate mare de drajonare, are tulpini groase, lungi si erecte, cu ghimpi mici, subtiri si drepti. Fructele au marime variabila, sferice sau sferic-alungite, cu drupeole uniforme, de culoare rosie carmin, bine prinse intre ele si pe receptacul, cu pulpa suculenta, acidulat dulce, au aroma intensa.

...
Coacaz rosu - Abundent

Descriere: Tufele sunt de vigoare mijlocie, cu forma globuloasa, usor turtita. Soiul este partial autofertil cu potential de rodire foarte ridicat. Manifesta rezistenta buna la boli. Infloreste timpuriu si leaga 11 bobite de ciorchine. Bacele sunt de marime mijlocie, de culoare rosu aprins, cu pielita lucioasa, transparenta si subtire. Pulpa este zemoasa, acidulata, racoritoare si cu gust placut. Soiul este productiv si fructifica regulat. Perioada de coacere a fructelor este mijlocie.

...
Kiwi - kiwi Hayward Clone 8

Descriere: Fructele de kiwi sunt de marime mare, fiind un soi foarte productiv, iar fructele se pastreaza foarte bine o perioada indelungata. Kiwi poate fi plantat si intr-un loc cu partiala umbra, dar cel mai bine se dezvolta intr-un loc insorit, in care se poate intinde pe un spalier. Plantele trebuiesc protejate de vantul puternic, pentru ca rafalele puternice pot rupe lastarii nou aparuti de pe tulpina. Este recomandat ca in primii 2 ani de la plantare sa fie protejat contra inghetului in vederea aclimatizarii acestuia.

Categorii
Date de contact
0212705572; 0722519934; 0733925472
Sos. Petrecheoaia, Nr. 72, Afumati, judetul Ilfov
Distribuie