Pepinierele Roman - servicii specifice infiintarii si intretinerii plantatiilor pomi- viticole

Pomi fructiferi

...
Pere - Abatele Fetel

  • Descriere: Pom de vigoare mare si productiv. Fructul este foarte mare, de 250-320 g, piriform, cu pedunculul foarte alungit. Pielita are culoarea verde deschis la recoltare, iar la maturarea deplina devine galben pai, cu rosu pe partea insorita, si este acoperita cu lenticele ruginii. Pulpa este de culoare alba-galbuie, dulce, suculenta, textura medie, fina.

...
Piersici Amalia

Descriere: Pomul este de vigoare mijlocie, rezistent la ger, seceta si boli, cu intrare timpurie pe rod. Fructul este mare, de forma rotund- ovala, pulpa este alb-crem, suculenta, foarte buna la gust. Samburele este neaderent la pulpa.

...
Cires Bigarreau burlat

  • Descriere: Pomul are vigoare mijlocie, cu coroana larga globuloasa. Intra repede pe rod si produce abundent, fructificand predominant pe buchete de mai. Fructul este mare 6-7 g, de culoare rosu inchis, forma sferica, cu pulpa pietroasa si gust dulce acidulat. Samburele este de marime mijlocie si neaderent la pulpa.

...
Pruni - Anna Spath

  • Descriere: Pomul este de vigoare mijlocie, cu coroana invers piramidala si rodire pe buchete de mai si ramuri mijlocii. Soi partial autofertil, bun polenizator pentru alte soiuri, foarte productiv, rezistent la plum-pox. Fructul de marime mijlocie spre mare (35 – 45 g), de forma sferica, usor alungita, colorat in vanat-rosiatic si acoperit cu pruina albastra deschisa. Pulpa este galbena-verzuie sau aurie, suculenta, de calitate foarte buna, neaderenta la sambure.

...
Visin - Morella neagra

Descriere: Pom de vigoare mica, cu coroana turtita, rodeste pe ramuri plete. Fructele sunt mari, rotunde de culoare visiniu negricioas, lucioase. Pulpa este de culoare rosie visinie, usor acidulata, astringenta, semiaderenta la sambure.

Categorii
Date de contact
0212705572; 0722519934; 0733925472
Sos. Petrecheoaia, Nr. 72, Afumati, judetul Ilfov
Distribuie