Metal Creativ - Mobilier, usi si compartimentari din sticla, Bucuresti

Mobila la comanda

...
Biblioteca la comanda pe structura metalica

biblioteca la comanda, cu birou incorporat, este o propunere excelenta pentru amenajarea zonei de lucru de acasa.

Pentru camerele/ apartamentele mici optimizarea spatiului este o cerinta obligatorie. Cu ajutorul mobilei la comanda poti crea o zona autentica in concordanta cu stilul tau, dar si cu nevoile pe care trebuie sa le acopere respectiva camera.

O biblioteca va fi mereu o piesa importanta in locuinta ta, iar obiectele de mobilier multifunctionale sunt ideale.

Bogdan si-a dorit o o piesa de mobilier care sa functioneze si ca o delimitare a zonelor din camera. Astfel, biblioteca pe care am realizat-o a imbinat elementul estetic cu cel functional.

Structura bibliotecii a fost realizata din teava patrata din otel 20 x 20 x 2 mm si a fost vopsita in camp electrostatic – RAL 7016.

Prin utilizarea acestui procedeu vopseaua are o aderenta foarte buna de aplicare pe piesele metalice si ofera o rezistenta mecanica superioara in ceea ce priveste zgarieturile sau loviturile.

Cadrul metalic asigura o buna rezistenta bibliotecii, cunoscute fiind caracteristicile tevii patrate din otel, dar ca design lasa impresia de suplete. Proprietatile otelului fac ca structura metalica sa fie usoara, insa suficient de rezistenta.

Te intrebi ce etape presupune o biblioteca la comanda?

Pas 1 – ne trimiti niste dimensiuni aproximative si modul de compartimentare pe care il doresti; in urma acestor informatii primesti o oferta orientativa de pret;

Pas 2 – dupa acceptarea ofertei, emitem o factura proforma; urmeaza ca tu sa achiti avansul pentru lucrare, iar echipa noastra sa se deplaseze pentru masuratorile finale;

Pas 3 – primesti spre aprobare o schita cu modul de compartimentare si dimensiunile finale, dupa care lansam produsele in productie;

Pas 4 – urmeaza ultima etapa, cea a montajului.

Ne place provocarea mobilierului si a obiectelor de design realizate la comanda, iar „Ideile tale prind viata cu noi” este sloganul dupa care ne ghidam.

...
Masuta de cafea la comanda

masuta de cafea completeaza mobilierul pentru living, indiferent de stilul de amenajare al acestuia.

Este un suport util pentru revistele sau cartile preferate, telecomanda,  farfuria sau paharul pe care le folosesti in timp ce te uiti la televizor.

Livingul este locul din casa unde toata familia se reuneste, un spatiu pentru relaxare/ distractie, unde primim si oaspetii.

Linia noastra de mobilier la comanda este inspirata de nevoile si ideile tale, iar noi gasim cele mai bune solutii pentru tine.

Lucian a optat pentru amenajarea unui living in nuante neutre cu cateva accente de culoare date de fotoliu sau tablouri.

Masuta de cafea a respectat contrastul alb negru pe care il regasim dominant in amenajarea open space-ului de la parterul locuintei. Prin utilizarea acestui contrast obtinem un living stilat.

Materiale masuta de cafea:

– teava patrata 20 x 20 x 2 mm

–  blat de MDF 1 mm, vopsit alb lucios.

Dimensiuni: 900 x 550 x 450 mm (H).

 

Cadrul usor si subtire confera eleganta masutei de cafea. Vopsirea cadrului metalic al masutei a fost realizata in camp electrostatic.

Recomandam vopsirea elementelor metalice deoarece acest procedeu ofera o rezistenta mecanica superioara in ceea ce priveste zgarieturile sau loviturile. De asemenea,acoperirea pieselor vopsite este uniforma.

Un alt avantaj este acela ca poti alege dintr-o gama de culori foarte variata.

 

Masuta de cafea  in primele ei variante o regasim undeva la sfarsitul secolului al XVIII-lea, in timpul Epocii Victoriene. In variantele pe care le cunoastem azi masutele de cafea au intrat in folosinta in perioada in care s-au deschis primele cafenele pentru a vinde aceasta bautura la moda.

Astazi stilul masutelor de cafea variaza de la cel traditional pana la unul ultra-modern, fiind confectionate intr-o varietate de materiale si forme.

Ne place provocarea obiectelor de design realizate la comanda, iar „Ideile tale prind viata cu noi” este sloganul dupa care ne ghidam.

Iti asteptam proiectele la office@metal-creativ.ro!

 

...
Corpuri de iluminat la comanda

Fiecare dintre noi isi doreste sa dea o nota personala locuintei, iar acest lucru poate fi foarte usor de realizat cu ajutorul obiectelor de design Custom Made.

Cristina si-a dorit ca in living corpul de iluminat sa redea un concept extraordinar- o explozie de lumina.

„Stilul l-am dorit a fi unul curat,cu personalitate si impact. Executia fidela a detaliilor din proiect, materialul folosit , finisajele fac acest candelabru memorabil.” Cristina Oprisiu

Pentru executia acestui corp de iluminat am utilizat:

– teava rectangulara otel 80 x 20 x 2 mm

– platbanda otel 50 x 8 mm

– becuri led

Corpul de iluminat a fost compus din 20 de elemente (tevi) prinse de tavan pe o latime de 2400 mm, cel mai lung element avand o lungime de 6850 mm.

Spectaculozitatea acestuia este conferita de elementele care au fost roluite, astfel incat lumina sa fie orientata catre sol.

Pe langa functionalitatea lor, corpurile de iluminat pot fi obiecte de design absolut spectaculoase care schimba fundamental designul unei incaperi.

Design conceput de arhitect Carmen Sandru.

Proiect realizat impreuna cu lampadar.ro