Metal Creativ - Mobilier, usi si compartimentari din sticla, Bucuresti

Compartimentare sticla pentru birouri

Avem solutii de compartimentare sticla pentru birouri cu partitii in stil industrial.

Putem produce si monta pereti de sticla sau usi sticla pentru separarea spatiilor de birouri sau locuinta.

 

Tipuri de partitii executate de compania Metal Creativ
Usi batante din sticla pe rama metalica
Usi glisante metal sticla stil industrial
Usi sticla normale sau cu supralumina
Pereti despartitori stil industrial din sticla pe rame metalice
Sisteme de glisare pereti sau usi custom made
Mod de lucru compartimentare sticla pentru birouri si locuinte:
De regula executam partitiile de sticla in baza unui proiect, realizat de beneficiar cu ajutorul unui arhitect sau designer de interior.

In lipsa unui proiect de amenajare putem oferi consiliere beneficiarului pentru proiect

Experienta acumulata in productia si montajul acestui tip de produs ne permite sa prezentam beneficiarului mai multe solutii constructive pentru spatiul personal. Dupa ce cadem de acord asupra unei solutii facem randarile si le trimitem beneficiarului pentru a putea lua hotararea cat mai bine informat.

Despre acest proiect de compartimentare sticla pentru birouri si locuinte
Beneficiarul, companie in acest caz, a dorit separarea salii de sedinte si a unui birou cu partitie sticla.

Avantajul acestui tip de compartimentare este ca profilul folosit este ingust si ipermite luminii sa inunde incaparea separata. In acelasi timp profilul metalic utilizat la rama usilor confera spatiului amenajat un aer industrial si unic.

Geamurile din zona de mijloc de la sala de sedinte au fost acoperite cu o folie speciala, facuta la comanda. Astfel s-a creat o senzatie de intimitate, necesara in timpul utilizarii salii de sedinta.

Ramele usilor de sticla sunt executate din profil metalic, latime 42 mm. Profilele de separare a geamului sunt de latime 30 mm, profile inguste ce ofera o senzatie de aerisit.

Geamurile montate sunt tip DUPLEX 3.1.3 (sticla 3 mm, folie adeziva incolora 1 mm, sticla 3 mm). In cazul spargerii bucatile de sticla raman lipite pe folie si nu cad in sute de bucati peste tot.

Manerele au fost realizate de noi dupa un model propus de beneficiar. Toata partea metalica este vopsita in camp electrostatic, la cuptor in final. Acest procedeu de vopsitre in camp electrostatic asigura produsului un aspect vizual placut si o rezistenta la coroziune indelungata.

Galerie foto
  • ...